Pandora Disney

Pandora Disney

Collectie sieraden uit meeste films die de Disney-studio's ooit regiseerden

Pandora Disney sieraden zijn wereldberoemd en een variatie op de bestaande klassieke Pandoracollectie. Pandora staat bekend om haar bijzondere collectie bedels- en bedelarmbanden. Er is een grote keuze in Pandora Disney sieraden. Er zijn Disney armbanden, Disney kettingen en Disney oorbellen. Pandora Disney armbanden en bedels zijn zeer geliefd bij meisjes en vrouwen en zijn van zilver of van leer (leder) en afgewerkt met zilver. Daarnaast is er een collectie Pandora Disney bangles (stijve armbanden).

Aan de armbanden passen naast de klassieke serie zoals wij die al jaren kennen, de Pandora Disneybedels waarvan Trendjuwelier een collectie heeft van meer dan 100 verschillende modellen. Deze bedels zijn afgeleid uit de talloze, door Disney geregiseerde films, zoals de bekende kassuccessen  Frozen 1,Frozen 2, De kleine Zeemeermin, Mulan, The Lion King, Hercules, Aladdin, Belle en het Beest, De prinses en de kikker, Sneeuwwitje en de zeven Dwergen, Pocahontas, Assepoester, De Aristokatten, 101 Dalmatiërs, Lilo & Stich, Keizer Kuzco en Piratenplaneet. Met beroemde tekenfiguren zoals Minnie en Mickey Mouse, Donals Duck, Katrien Duck, Oom Dagobert, Kwik, Kwek en Kwak, Goofy, Pluto, Winnie de Poeh, Tinkelbel, Ariël, Olaf, Prinses Aurora, Buzz Lightyear, Knorretje, Jasmine, Belle, Simba, Teigertje,  Tiana, Anna, Japie Krekel, Woody, Stich, Mushu, Beest, Bo Beep, de Zware Jongens, Malafida, Kristoff Ursula, Thumper, Merida, Esmeralda, Gepetto, Aladinn, Guus Geluk, Mulan en anderen.

De Pandora Disney bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij Trendjuwelier vind je naast Muranoglas met name gouden- en zilveren Pandorabedels. Je kan de Disneybedels altijd weer omwisselen met andere bedels aan jouw zilveren of lederen armband. Speciaal voor de Pandora Disneyarmband zijn er zogenaamde clips, ook wel stoppers, ontwikkeld die de Disneybedels aan jouw bedelarmband op hun plaats houden. Als opvulling worden er ook wel de smallere Disneyspacers toegepast.

De Disneyfilms worden uitgebracht en geregiseerd door de Walt Disney studio's en dat begon ooit in 1928 met drie filmpjes van Mickey Mouse. Walt Disny zelf begon ooit zijn carriere met een schriftelijk cursus cartoons tekenen. De Disney-studio's kregen in de jaren 90 een enorme boost dankzij de financiële injectie en zeggenschap van Steve Jobs die reeds eigenaar was van het toeleverbedrijf Pixar. Dankzij zijn gedrevenheid zijn er prachtige films gemaakt die financieel allemaal een groot succes waren. Dankzij dit succes zijn de Pandora Disneybedels nu zeer gewild.