Pandora Clips Stoppers

Pandora Clips Stoppers

Pandora clips of stoppers zijn bedels die andere bedels op hun plaats houden.

Er is een grote keuze in Pandora clips/stoppers. Deze Pandora bedels zijn zeer geliefd bij vrouwen en zijn altijd van zilver. Daarnaast is er een ruime collectie normale Pandora bedels. Clips/stopperbedels zijn bedoeld om de andere bedels op hun plaats te houden en zorgen ervoor dat de bedels naar jouw wens worden verdeeld over de armband. Geef een clipstopper cadeau aan die ene bijzondere vriendschap, een mijlpaal die jij hebt bereikt in jouw leven of als cadeau voor iemands verjaardag. Een Pandora stopper op clip heeft samen met de bijbehorende bedels en armband altijd een speciale, meestal liefdevolle, betekenis.

De Pandora clips-stopper-bedels voor deze armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kan de clip-stoppers altijd weer vervangen door andere clips-stoppers aan jouw zilveren armband of ketting. Kijk ook eens naar onze Pandora kettingen

Pandora is een wereldberoemd sieradenmerk dat bekend staat van haar bijzondere bedeltjes. Het Deense echtpaar Per en Winnie Enevoldsen opende in 1982 een juwelierszaak in Kopenhagen en Per (die een eenvoudige goudsmid was) ontwiep en vervaardigde de eerste bedels zelf en liet ook bedels maken in Thailand. Eerst in 1999 werden de eerste Pandora bedelarmbanden ontworpen. Dat bleek echt een schot in de roos en sinds die tijd is zijn de Pandora armbanden niet meer weg te denken en is het merk Pandora van groot belang in de sieradenwereld. Trendjuwelier besteedt de grootst mogelijk zorg aan jouw Pandorasieraden.