Home
Nederlands - €
Ti Sento oorbellen

Ti Sento oorbellen

De zilveren sieradenlijn van Ti Sento is gebaseerd op de behoefte van het creëeren naar luxe, maar bovenal om sieraden aan te bieden die toegankelijk zijn voor iedereen. Dit is waarom Ti Sento is begonnen met het voeren van haar merk. De Ti Sento oorbellen die Trendjuwelier u aanbiedt zijn daar ook een onderdeel van.

Verschillende Ti Sento oorbellen

Het assortiment Ti Sento oorbellen bestaat uit zowel hangers als ringen. U heeft bij Trendjuwelier de keuze uit meer dan 125 Ti Sento oorbellen. U hoeft geen verzendkosten te betalen bij een bestelling boven de €35. Daarnaast hebben wij meer dan 20.000 producten op voorraad. Wij bezorgen de Ti Sento oorbellen binnen twee werkdagen bij u thuis. Wanneer de bestelling niet helemaal naar uw zin is, kunt u binnen veertien dagen de Ti Sento oorbellen ruilen of retourneren. Ook hoeft u pas na veertien dagen te betalen. Bij Trendjuwelier profiteert u van vele voordelen! Bestel direct uw Ti Sento oorbellen.

Aanbod Ti Sento sieraden

Naast de Ti Sento oorbellen bestaat ons assortiment van het merk Ti Sento uit meerdere sieraden. Een groot deel van de Ti Sento sieraden bestaat uit zilveren sieraden. U kunt daarbij denken aan Ti Sento ringen of Ti Sento armbanden. U kunt ook ons volledige aanbod zilveren sieraden bekijken.

Benieuwd naar de nieuwste collectie sieraden van Trendjuwelier? Bekijk ons aanbod en kies die sieraden die u wilt. Voor vragen over onze sieraden of de Ti Sento collectie kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Filter
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 85