Home
Nederlands - €

Ti Sento oorringen

Ti Sento is een merk dat staat voor het creëeren van luxe maar betaalbare sieraden. Dit kunnen zij waarmaken doordat zij voornamelijk gebruik maken van Sterling zilver bezet met de mooiste zirkonia. De sieraden die zij verkopen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op die manier kunnen de sieraden van Ti Sento gedragen worden in elk seizoen.

Dit snelgroeiende merk heeft inmiddels al veel grote prijzen weten te bemachtigen, onder andere de UK jewelery awards.

Deze prachtige Ti Sento oorringen zijn te verkrijgen in verschillende varianten. Zo zijn er Ti Sento Milano oorringen die door hun elegante look geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ook zijn er oorringen in een luxere uitvoering. Deze kunnen bijvoorbeeld gedragen worden naar speciale gelegenheden. Gaat u toch liever een iets andere look? Neem dan eens een kijkje bij de oorbellen van Guess.

Aantal: 22
Een leuk kado bij je bestelling vanaf 29 euro !
Wij belonen jouw aankoop al vanaf 29 euro met een leuk kado. Kies voor echt zilveren oorbellen bij een bestelling vanaf 39 euro of een armband bij een bestelling vanaf 29 euro. Kies je favoriete kado als jij je bestelling gaat afronden in het winkelmandje!
Klik hier om direct te bekijken