Swarovski oorbellen

Swarovski oorbellen & oorstekers

Swarovski oorbellen en oorstekers zijn oorbellen en oorstekers van het merk Swarovski. Swarovski oorbellen worden gemaakt van het wereldberoemde kristal dat uit Oostenrijk komt en werd voor het eerst werd gebruikt door de lenzenmaker Daniel Swarovski. Tot vandaag de dag aan toe is het bewerkingsproces van dit kristal zo ongeveer het best bewaarde geheim ter wereld. Eén ding is zeker: het kristal is uiterst populair en wordt aan elke oorbel en oorsteker toegevoegd.

Naast de beroemde Swarovski oorbellen worden er ook dames horloges vervaardigd die allen worden voorzien van Swarovski kristallen. Verder produceert Swarovski armbanden, telefoonhoesjes, kettingen, pennen, fijnschrijvers en ringen. Alles even aantrekkelijk uitgevoerd met het beroemde Swarovski kristal. Onze Swarovski oorbellen maken uw outfit helemaal af!

De geschiedenis van Swarovski

Swarovski is in 1895 door lenzenmaker Daniel Swarovski opgericht. Daniel was de zoon van een glasbewerker. In het begin maakte Daniel de bekende kristallen beeldjes. Pas later, nadat hij slijpmachines had aangeschaft, kon hij verfijnder werken. Het vervolg was dat hij begon met het maken van prachtige sieraden. De sieraden, waaronder de oorbellen Swarovski werden steeds gedetailleerder. Swarovski is nu wereldwijd een van de meest bekende sieraden- en juwelen merk. De prachtige stenen en gedetailleerde vormgeving van de sieraden worden door iedereen erkent. Sinds jaar en dag lopen de groten der aarde met sieraden van Swarovski. Binnen ons assortiment vindt u niet alleen oorbellen en oorstekers van Swarovski, maar ook:

Swarovski armbanden
Swarovski colliers
Swarovski decoraties en ornamenten
Swarovski hangers
Swarovski kerstartikelen
Swarovski letters
Swarovski pennen
Swarovski ringen
Swarovski telefoonhoesjes

Vormgeving van Swarovski oorbellen

Naast dat het kristal erg belangrijk is voor de uitstraling van Swarovski, is de vormgeving van de sieraden minstens zo belangrijk. Iedere set oorbellen heeft zijn eigen unieke vormgeving. Deze unieke vormgeving zorgt ervoor dat Swarovski oorbellen en andere sieraden van merk, uiterst geschikt voor trouwerijen of andere gelegenheden zijn.

Een perfect kerstcadeau

Swarovski oorbellen zijn perfect om tijdens Kerstmis als cadeau te geven. Kerstmis maak je extra speciaal met de kristallen oorbellen van Swarovski. Een prachtige set oorbellen of oorstekers misstaat niemand tijdens het kerstdiner en eerste en tweede kerstdag. Bent u daarom op zoek naar een goed cadeau en wilt u iemand verwennen, dan zijn Swarovski oorbellen en oorstekers altijd een goed idee!

Naast oorbellen vindt u binnen ons assortiment ook kettingen en armbanden die u als cadeau kunt geven. Met meerdere oorbellen en oorstekers vindt u binnen ons assortiment gegarandeerd het perfecte set Swarovski oorbellen. Op zoek naar een andere cadeau? Geen enkel probleem, met meer dan 20.000 sieraden zult u gegarandeerd slagen bij Trendjuwelier.

De collectie oorbellen en oorstekers van Swarovski

Prachtige oorbellen geven een fantastische gevoel van luxe en glamour en maken je outfit helemaal af. Onze collectie Swarovski oorbellen is voor iedere gelegenheid geschikt. De basis van de Swarovski oorbellen is de fantastische vormgeving. Daarnaast kunnen de oorbellen verguld zijn in een laagje goud, roségoud of zilver.

De collectie bestaat uit prachtige oorhangers maar ook oorknopjes vindt u binnen ons assortiment Swarovski sieraden. De oorbellen zijn uiteraard voorzien van de welbekende Swarovski oorbellen. De collectie oorbellen kunt u perfect combineren met een bijpassende ketting of armband. Laat je daarom verrassen door onze collectie Swarovski oorbellen!

Koop je Swarovski oorbellen en oorstekers online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Swarovski sieraden en biedt u de best mogelijke service. Wij pakken jouw Swarovski oorbellen en oorstekers altijd in met cadeaupapier en in de meeste gevallen heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Indien je toch niet geheel tevreden met het door jouw aangekochte Swarovski set oorbellen dan mag je dat binnen 30 dagen weer retour sturen. Wél met de complete verpakking want dat is de eis van Swarovski. Je mag de verpakking van een Swarovski product nooit weggooien, dan vervalt de garantie én het recht van retour.

Filter
Materiaalgroep
Gelegenheid
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 37