Home
Nederlands - €
Swarovski armbanden

Swarovski armbanden

Swarovski armbanden worden gemaakt met het wereldberoemde kristal dat uit Oostenrijk komt en voor het eerst werd gebruikt door de lenzenmaker Daniel Swarovski die in de 19e eeuw leefde. Tot vandaag de dag aan toe is het bewerkingsproces van dit kristal zo ongeveer het best bewaarde geheim ter wereld. Eén ding is zeker: het kristal is dan ook uiterst populair. Naast de beroemde Swarovski armbanden worden er ook dameshorloges vervaardigd die allemaal worden versierd met Swarovski kristallen. Verder produceert Swarovski oorbellen, telefoonhoesjes, kettingen, pennen, fijnschijvers en ringen. Alles even aantrekkelijk uitgevoerd en allemaal zonder uitzondering met het beroemde Swarovski kristal.

Vormgeving van Swarovski armbanden

Naast het kristal is de vormgeving van de armband ook heel erg belangrijk en de vormgeving van de Swarovski armbanden valt dankzij de geweldige ontwerpen, erg op en hebben echt hun eigen luxe en elegante uitstraling. Swarovski armbanden zijn dankzij de zeer bijzondere vormgeving ook uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen en natuurlijk de feestdagen. Tijdens de Kerstdagen worden veel Swarovski armbanden zoals de beroemde tennisarmband als Kertscadeau geschonken, ook vaak als set met bijvoorbeeld een ring als combinatie. Je herkent een Swarovski armband altijd aan het logo op de verpakking in de vorm van een Zwaan.

Swarovski armbanden die prima te 'mix and matchen' zijn, kan je dragen bij je normale nette kleding maar draag gerust een brede flonkerende armband bij casual kleding, dan weet je zeker dat je in positieve zin opvalt en dat geeft stiekem toch weer een extra boost aan jouw leven. Swarovski armbanden zijn meestal kleurloos maar zijn af en toe ook uitgevoerd met gekleurde stenen. Je ziet Swarovski armbanden ook regelmatig terug in de modewereld, gedragen door mannequins op de catwalks en op elke afterparty. Swarovski armbanden zijn verkrijgbaar in zilver-, geel,- of rosé-goudkleur.

Swarovski geschiedenis

Swarovski werd in 1895 opgericht door de lenzenmaker Daniel Swarovski die de zoon was van een glasbewerker. Daniel maakte in het begin vooral de bekende kristallen beeldjes en pas later nadat hij slijpmachines had aangeschaft die verfijnder konden werken kwamen de juwelen in beeld. Naar mate de tijd vorderde werden de sieraden, waaronder de ringen, steeds gedetailleerder en sinds lange tijd zijn de armbanden van Swarovski van grote klasse en worden deze ook door de groten der aarde gedragen.

Het hoofdkantoor staat in Wattens (Oostenrijk). Veel Swarovski liefhebbers zijn daar al eens geweest om daar het museum, Swarovski Kristallwelten, te bekijken en vooral ook om de bijbehorende winkel te bezoeken waar de huidige totale collectie van Swarovski te zien en te koop is.

Koop je Swarovski armband bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Swarovski sieraden en biedt u de best mogelijke service. Wij pakken jouw Swarovski armband altijd in cadeaupapier in en in de meeste gevallen heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Indien je toch niet geheel tevreden met het door jouw aangekochte Swarovski armband dan mag je dat binnen 30 dagen weer retour sturen of omruilen voor als de maat niet juist is. Wél met de complete verpakking want dat is de eis van Swarovski. Je mag de verpakking van een Swarovski product nooit weggooien, dan vervalt de garantie én het recht van retour.

Aantal: 32