Home
Nederlands - €
Swarovski colliers

Swarovski kettingen en colliers

Swarovski kettingen worden gemaakt van het wereldberoemde kristal dat uit Oostenrijk komt en voor het eerst werd gebruikt door de lenzenmaker Daniel Swarovski die in de 19e eeuw leefde. Tot vandaag de dag aan toe is het bewerkingsproces van dit kristal zo ongeveer het best bewaarde geheim ter wereld. Eén ding is zeker: het kristal is uiterst populair en wordt in elke armband toegevoegd. Naast de beroemde Swarovski sieraden worden er ook dameshorloges vervaardigd die allen worden voorzien van Swarovski kristallen. Verder produceert Swarovski oorbellen, armbanden zoals de Remix en de tennisarmband, telefoonhoesjes, kettingen, pennen, fijnschijvers en ringen. Alles even aantrekkelijk uitgevoerd en allemaal zonder uitzondering met het beroemde Swarovski kristal.

Vormgeving van Swarovski sieraden

Maar naast het kristal is de vormgeving ook heel erg belangrijk en de vormgeving van de Swarovski kettingen valt erg op en heeft echt zijn eigen uitstraling. Swarovski colliers, zoals kettingen ook wel worden genoemd, zijn dankzij de zeer bijzondere vormgeving ook uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen en natuurlijk de feestdagen. Tijdens de Kerstdagen worden veel Swarovski kettingen met Swarovski kristal als Kertscadeau geschonken, ook vaak als set van meerdere verschillende sieraden. Je herkent de Swarovski ketting ook altijd aan het logo in de vorm van een Zwaan. Deze Zwaan staat afgebeeld op elke verpakking van Swarovski.

Swarovski kettingen kan je dragen bij je normale nette kleding maar draag gerust een stralende ketting bij casual kleding, dan weet je zeker dat je in positieve zin opvalt en dat geeft stiekem toch weer een extra boost aan jouw leven. Swarovski kettingen zijn meestal kleurloos maar zijn af en toe ook gekleurd. Swarovski kristallen die verwerkt worden in kettingen vind je ook vaak terug in de fashionwereld. De kristallen worden als schitter-object gebruikt op jurken, jasjes. blouses en T-Shirts. De kettingen vind je terug in zilver-, goud-, of rosé-goudkleur.

Swarovski geschiedenis

Swarovski werd in 1895 opgericht door de lenzenmaker Daniel Swarovski die de zoon was van een glasbewerker. Daniel maakte in het begin vooral de bekende kristallen beeldjes en pas later nadat hij slijpmachines had aangeschaft die verfijnder konden werken kwamen de juwelen in beeld. Naar mate de tijd vorderde werden de kettingen steeds gedetailleerder en sinds lange tijd zijn de kettingen van Swarovski van grote klasse en worden deze ook door de groten der aarde gedragen.

Het hoofdkantoor staat in Wattens (Oostenrijk). Veel Swarovski liefhebbers zijn daar al eens geweest om daar het museum, Swarovski Kristallwelten, te bekijken en vooral ook om de bijbehorende winkel te bezoeken waar de huidige totale collectie van Swarovski te zien en te koop is. Het bedrijf is overigens niet meer in handen van de familie Swarovski. De kleindochter van Daniel Swarovski zit nog wel in de raad van bestuur waardoor er nog steeds Swarovskibloed binnen het bedrijf aanwezig is.

Koop je Swarovski ketting online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Swarovski sieraden en biedt u de best mogelijke service. Wij pakken jouw Swarovski ketting altijd in cadeaupapier in en in de meeste gevallen heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Indien je toch niet geheel tevreden met het door jouw aangekochte Swarovski ketting dan mag je dat binnen 30 dagen weer retour sturen. Wél met de complete verpakking want dat is de eis van Swarovski. Je mag de verpakking van een Swarovski product nooit weggooien, dan vervalt de garantie én het recht van retour.

Aantal: 45