Home
Nederlands - €

Gouden Colliers

Een gouden ketting, die wil toch iedereen? Bij Trendjuwelier vindt u een gouden ketting in allerlei soorten en maten. Een grof gevlochten of een hele dunne gouden collier, wij hebben de gouden ketting die u zoekt.

Gouden ketting van Trendjuwelier

Het aanbod van een gouden ketting van Trendjuwelier is zeer divers. Een gouden ketting in grote diversiteit en natuurlijk bieden wij de kettingen ook aan voor zowel dames als heren. Wanneer u nu een gouden ketting aanschaft bij Trendjuwelier profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending van uw gouden collier
  • Betalen na 14 dagen
  • Ruilen/retourneren tot 14 dagen na aankoop van uw gouden ketting
  • Meer dan 20.000 producten op voorraad


De gouden kettingen die wij aanbieden zijn onderdeel van het totale assortiment gouden sieraden dat wij aanbieden. In ons totale assortiment gouden sieraden vindt u onder andere gouden ringen. Als online juwelier bieden wij u het grootste aanbod sieraden online aan!

Een gouden collier : waardevol

Het assortiment gouden kettingen van Trendjuwelier is zeer uitgebreid. Naast een gouden ketting kunt u bij ons ook een bicolor gouden ketting aanschaffen. Een bicolor gouden ketting bestaat uit verschillende soorten (kleuren) goud. U kunt denken aan de combinatie van bijvoorbeeld geel- en witgoud. Bestel direct uw gouden ketting bij Trendjuwelier. U vindt ons volledige aanbod hierboven.

Voor het aanschaffen van een gouden ketting of sieraden in het algemeen bent u bij Trendjuwelier aan het juiste adres. Bekijk ook ons volledige aanbod kettingen! Heeft u een vraag over één van onze gouden sieraden of wilt u meer weten over de sieraden van Trendjuwelier? Neem contact op met onze klantenservice op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Aantal: 666