Trollbeads colliers

Trollbeads colliers

Een Trollbeads collier of ketiing is leverbaar in verschillende soorten en maten. De colliers van Trollbeads zijn onderdeel van het gehele aanbod Trollbeads sieraden en kenmerken zich door de unieke uitstraling die de colliers samen met de bedels hebben. Het is gebruikleijk dat een collier van Trollbeads samen wordt gedragen met bedels uit het grote aanbod van bijzondere bedels; u kunt kiezen uit een collectie van ca. 600 verschillende bedels.

Wat zijn Trollbead colliers?

Achter elke Trollbeads bedel, die wordt gedragen aan een Trollbeads collier, zit een eigen verhaal. Een verhaal dat bij u begint. De Trollbeads bedels met collier worden daarom ook vaak aangeschaft om een bijzonder moment te blijven herinneren. De geboorte van uw kind, uw bruiloft, het halen van een diploma of ter herinnering aan een andere mooie dag van uw leven... Zo vervult de bedel dus niet alleen een estische rol -ze zijn over het algemeen namelijk heel erg mooi- maar ook een emotionele rol. En dat maakt een collier met bedels wel zo bijzonder, aangezien het meer is dan alleen zo maar een collier.

Hoe zijn de Trollbeads colliere en bedels ontstaan?

In 1976 begon Lise Aagaard de dochter van een edelsmid het bedrijf. De eerst ontworpen bedel was een kraal van zilver met zes gezichtjes en hier is dan ook de Trollbeadscollectie naar genoemd. Tot het jaar 2000 worden alle bedels ontworpen en gefabricieerd door de familie zelf. Pas na het jaar 2000 worden er andere Deense ontwerpers en kunstnaars ingehuurd. Tegenwoordig werken er 18 verschillende en internationale ontwerpers aan Trollbead-bedels waaronder hele grote namen als Søren Sølvsmed, Lise Aagaard, Svend Nielsen, Mette Saabye en Lars Glad. Vanaf 2001 werden er ook Muranoglas bedels gemaakt. Elke kraal heeft een symbolische betekenis. Geïnspireerd op sprookjes, de Griekse mythologie en de Astrologie. Daarnaast komt de inspiratie gewoon uit het dagelijks leven waarbij ook aandacht wordt geschonken aan de flora en fauna. Er wordt door de familie Aagaard de volgende betekenissen gegeven aan de vijf half-edelstenen die veel in de beads worden gebruikt. Die half edelstenen met hun betekenis zijn: Granaat voor toewijding en deugd, Amethist voor gemoedsrust, Opaal voor loyaliteit, Lapis lazuli voor bekwaaamheid en Turkoois voor succes. De basis van de Trollbeads-collectie waarin veel van deze half-edelstenen worden gebruikt bestaat uit ca. 600 verschillende bedels.

Trollbeads collier aanschaffen

Wanneer u er voor kiest om Trollbeads collier aan te schaffen, heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of het collier naar uw zin is en achteraf betalen is mogelijk. Aangezien wij een grote voorraad aan kettingen direct uit voorraad kunnen leveren, kunnen wij er voor zorgen dat uw Trollbeads collier binnen enkele werkdagen bij u wordt thuisbezorgd.

Een vergelijkbaar merk met Trollbeads is Pandora. Ook Pandora colliers zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment. De Pandora bedels maken deel uit van onze uitgebreide collectie zilveren sieraden die op Trendjuwelier verkrijgbaar zijn.

Koop uw Trollbead bedels online bij Trendjuwelier

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. We staan u graag te woord, via telefoon of via de mail. Aan u de keuze.

Filter
Materiaalgroep
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 5
155,-
Direct geleverd! label