Home
Nederlands - €

Gouden Armbanden

Goud geeft u een luxe uitstraling. Trendjuwelier heeft een groot aantal gouden sieradenin haar assortiment. Hieronder vallen ook de gouden armbanden.

Een gouden armband, wie wil dat nu niet?

Bij Trendjuwelier heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende gouden armbanden. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er gouden armbanden die met ovalen vormen aan elkaar gevlochten zijn of een dicht gevlochten armband.

Naast gouden armbanden vindt u bij ons ook gouden oorbellen. De gouden oorbellen die wij aanbieden zijn afkomstig van de beste merken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit!

Assortiment sieraden Trendjuwelier

Het assortiment sieraden bestaat naast gouden armbanden ook uit zilveren sieraden. Deze zilveren sieraden zijn ook afkomstig van topmerken.

Als online juwelier bieden wij u een groot assortiment sieraden aan. Bekijk onze sieraden in de webshop en bestel direct. U profiteert dan van gratis verzending vanaf €35, heeft 14 dagen de tijd om te betalen en wij zorgen er voor dat uw producten binnen enkele werkdagen worden thuisbezorgd!

Nog vragen? Onze klantenservice is u graag van dienst. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.