Home
Nederlands - €

Gouden Armbanden

Wit- en geelgouden armbanden vervaardigd uit 14-karaat goud

Een gouden armband, wie wil dat nu niet? Goud geeft u een luxe uitstraling. Trendjuwelier heeft een groot aantal gouden sieraden in haar assortiment waaronder gouden armbanden. Bij Trendjuwelier heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende gouden armbanden. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit een koordarmband, een armband met gourmetschakel of uit één van de velke andere mogelijkheden. Een armband van goud is ee aankoop die meestal een leven lang meegaat.

Naast gouden armbanden vindt u bij ons ook gouden oorbellen. De gouden oorbellen die wij aanbieden zijn afkomstig van de beste merken. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van topkwaliteit! Wij verkopen uitsluitend armbanden van goud voor dames en armbanden van goud voor heren die vervaardigd zijn met 14 karaat geel- of witgoud. 

Assortiment sieraden Trendjuwelier

Het assortiment sieraden bestaat naast gouden armbanden ook uit zilveren sieraden. Deze zilveren sieraden zijn ook afkomstig van topmerken.

Als online juwelier bieden wij u een groot assortiment sieraden aan. Bekijk onze sieraden in de webshop en bestel direct. U profiteert dan van gratis verzending vanaf €35, heeft 14 dagen de tijd om te betalen en wij zorgen er voor dat uw producten binnen enkele werkdagen worden thuisbezorgd!

Nog vragen? Onze klantenservice is u graag van dienst. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Aantal: 409