Boccia armbanden

Boccia armbanden

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. In de armbanden van Boccia wordt titanium vaak gecombineerd met een vergulde laag of keramische schakels. Voor wie graag een lederen armband wil dragen, maar geen zilver kan verdragen heeft Boccia ook lederen armbanden met titanium sluiting. De gevlochten lederen armbanden van Boccia zijn in twee maten verkrijgbaar; 19 cm en 21 cm.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je allerlei soorten Boccia armbanden. Bent u op zoek elegant sieraad zoals titanium slavenarmband, een titanium armband met vergulde schakels of een titanium armband met keramische schakels? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Wilt u een titanium sieradenset samenstellen? Bekijk dan ook eens de Boccia ringen, Boccia colliers en Boccia oorbellen.

Het dragen van titanium Boccia armbanden heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Filter
Maat
Doelgroep
Kleur
Materiaal
Prijs