Boccia colliers

Boccia colliers

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De Boccia titanium colliers worden vaak gecombineerd met een vergulde rosékleurige/goudkleurige laag of keramische schakels. 

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je allerlei soorten Boccia colliers. Bent u op zoek naar een Boccia spang? Dan bent u bij Boccia ook aan het juiste adres. In de collectie van Boccia vind u zowel een titanium spang als een rubberen collier. Naast titanium colliers heeft Boccia ook RVS colliers in haar collectie. Draagt u liever een titanium collier met luxere uitstraling? Bekijk dan eens een titanium collier met diamant of een titanium collier met parel.

Wilt u een titanium sieradenset samenstellen? Bekijk dan ook eens de Boccia ringen, Boccia armbanden en Boccia oorbellen.

Het dragen van titanium Boccia colliers heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Filter
Maat
Type steen
Materiaal
Prijs