Boccia oorbellen

Boccia oorbellen

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De oorbellen van Boccia zijn gemaakt van titanium, vaak in combinatie met verguld, diamant of keramiek. Kenmerkend voor de Boccia oorbellen zijn de strakke, moderne vormen. Voor wie op zoek is naar een paar strakke oorknopjes of moderne oorhangers, kan zich zeker vinden in de Boccia sieradencollectie.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je de verschillende Boccia oorbellen. Bent u op zoek elegant sieraad zoals titanium oorhangers met diamant of oorknopjes met keramiek? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Wilt u een titanium sieradenset samenstellen? Bekijk dan ook eens de Boccia ringen, Boccia colliers en Boccia armbanden.

Het dragen van titanium Boccia oorbellen heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Filter
Type steen
Prijs