Josh armbanden

Josh armbanden

Josh heren armbanden

JOSH herenarmbanden zijn één van de meest verkochte armbanden in Nederland. Het is de ultieme armband voor elke modebewuste man. De collectie heren armbanden bestaat uit drie categorieën. De meest bekende zijn de gevlochten leren armband de JOSH 24001. Deze basis band is gemaakt van hoogwaardig leer en in verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, een zwarte lederen band, een bruine lederen band en een lederen band in de kleur cognacb. Er is ook nog keuze uit drie verschillende sloten, een slot dat verzilverd is, een vintage black slot en een satin black slot.

JOSH metalen armbanden

Naast deze populaire armband heeft JOSH meer schitterende gevlochten armbanden en gladde armbanden. De tweede lijn zijn de metalen armbanden. Op de basis van leer zijn metalen elementen aangebracht. De elementen zijn zwaar verzilverd of uitgevoerd in vintage black, de keuze is aan u.

JOSH natural armbanden

De derde categorie zijn de "natural" banden met touw en hout. De nieuwe collectie van 2020 staat in het teken van natural stoer. De highlight banden zijn gemaakt van hoogwaardige touw in de kleur zwart of in de kleur natural beige. De basis is verkrijgbaar met één, twee of drie touw strengen. Combinaties met leer, houten en metalen kralen geven een extra dimensie aan deze armbanden en een leuke toevoeging aan uw look. Nieuw in het assortiment zijn de gevlochten Dynemaa armbanden. Deze hoogwaardige kunststof zorgt ervoor dat de armband waterproof is. Dus de armband kan altijd gedragen worden.

Opzoek naar een ander soort armband? Neem dan nu een kijkje op Trendjuwelier.nl voor meer armbanden van onze huiscollectie.

JOSH dames armbanden

De JOSH dames armbanden zijn er in twee verschilende schitterende modellen, met echte fonkelende Swarovski elementen en met prachtig en sterk leer. De armbanden met zwaar verzilverde elementen echte Swarovski kristallen zijn een musthave voor elke mode bewuste vrouw. De Swarovski kristal armbanden zijn er in verschillende kleuren. De meest populaire band is nog steeds de JOSH 22261.

De leren basis armbanden zijn er in een zwarte kleur, een bruine kleur en in de kleur cognac. De speciale leren armbanden hebben een inprint of een speciaal effect. De armbanden worden met de hand in Nederland gemaakt en worden pas na zeer strenge en secure kwaliteit controles geleverd.

De ijzersterke sluitingen

De sluitingen zijn zo ontworpen dat ze altijd goed sluiten en niet zullen afvallen. De magneetsluitingen hebben een extra schuifvergrendeling, zodat de sluiting perfect op z'n plaats blijft zitten. De Josh armbanden zijn van hoge kwaliteit waardoor je er lang plezier van hebt. Gewoon een eerlijke en pure armband die een leven lang meegaat!

Voor meer armbanden, neem een kijkje bij onze huiscollectie op Trendjuwelier.nl.

Filter
Materiaalgroep
Maat
Doelgroep
Materiaal
Prijs
Aantal: 64