Ania Haie armbanden

Ania Haie armbanden

Ania Haie armbanden is onderdeel van de collectie van Ania Haie sieraden. Een zilvermerk dat zijn roots in Londen heeft gevestigd. Elk sieraad van Ania Haie, of het nu een oorbel, armband of ketting is, is trendy, toegankelijk en chique. De armbanden uit deze prachtige collecties zijn ontworpen om gestapeld, gelaagd en om op diverse manieren gedragen te worden. Ania Haie armbanden bieden je de mogelijkheid om tegen een zeer schappelijke prijs je eigen look te creëren.

Nieuwe thema's

Ania Haie brengt een aantal keren per kaar nieuwe thema’s uit die modern en trendbewust zijn en dat zie je heel goed terug in de armbanden. Alle armbanden van Ania Haie zijn van zilver, gerhodineerd, goudkleurig of roségoudkleurig. De laatst uitgebrachte collectie waarop Ania Haie haar pijlen richt is de Bohemian Dream collectie met schitternde armbanden die in het voorjaar van 2019 verscheen en al direct lovende kritieken kreeg.

Koop online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Ania Haie. Wij pakken uw Ania Heia armband altijd in cadeaupapier in. Wij bieden u de best mogelijk service en onze klantenservice staat tijdens werkdagen altijd voor u klaar.

Filter
Prijs
Aantal: 3