Dreamcatcher armbanden

Dreamcatcher armbanden

Dreamcatcher armbanden zijn armbanden met een betekenis. Het woord Dreamcatcher zegt het al; de armband is een soort van dromenvanger die de negatieve energie blokkeert. Deze armband zorgt er voor dat al jouw geheimen en dromen veilig opgeborgen blijven en altijd alleen voor jouw beschikbaar zijn. Immers je sieraad hoort, ziet en bewaart alles.

Dromen zijn niet altijd bedrog

Als jij jouw Dreamcatcher armband of collier draagt kan het gebeuren dat je van te voren al weet hoe het gesprek gaat verlopen of komt de plek waar je echt nog nooit bent geweest je zo bekend voor, je kent zelfs de weg zelfs. Wellicht een tikkeltje spannend en geheimzinnig. Je zal zien dat je dit vaker dan één keer in je leven overkomt. Daarom is het ook erg belangrijk dat deze dromen positief zijn. De dromenvanger blokkeert daarnaast al jouw negatieve energiebanen en zorgt ervoor dat je positief blijft denken. Dromen zijn niet altijd bedrog.

Koop je Dreamcatcher armband bij Trendjuwlier

Koop jouw Dreamcatcher armband bij Trendjuwelier en ervaar de snelle bezorging. Als je bestelt voor 23.59 heb je vaak het sieraad de volgende dag nog in huis. Als het sieraad toch niet mocht bevallen kan je het binnen 30 dagen weer terugsturen. Je kan er ook voor kiezen om later betalen via Afterpay.

Kies voor Dreamcatcher sieraden of een Dreamcatcher collier.

Filter
Aantal: 1