Karma Armbanden

Karma Armbanden

Trendjuwelier is dealer van Karma armbanden. Elegante handgeknoopte armbanden met verfijnde beads. Het gebruik van natuurlijke materialen, met de combinatie van natuurstenen en kristallen is afgeleid en geinspireerd door het Boeddhisme. De beads geven mentale en fysieke kracht en elke bead staat voor de liefde. Je kan kiezen uit meer dan 200 verschillende modellen. De natuurlijk kralen van de XXS modellen zijn 4 mm in doorsnede en de XS modellen hebben kralen van 6 mm in doorsnede. Dankzij de flexibele sluiting kan je zelf bepalen hoe strak de armband moet zitten.

Karma armbanden staan voor een bron van positieve energie. Karma armbanden en oorbellen komen van Aumentum, een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in karaktervolle sieraden. Karaktervol omdat wordt verondersteld dat deze Karma armbanden en kettingen helende krachten bezitten, maar dat oordeel laten wij liever bij jouw. De inspiratie tot het ontwerpen van armbanden en kettingen van Karma komt uit de Indiase mythologie en de armbanden stralen een zekere mate van spiritualitiet uit. Iedere kraal staat voor liefde en kracht. Er zijn Karma armbanden voor heren en Karma armbanden voor dames. Liever toch geen Karma armband? Kijk dan even bij Rebel and Rose armbanden.

Koop jouw Karma armband of karma oorbellen bij Trendjuwlier en ontdek het gemak en de betrouwbaarheid van het online bestellen van jouw sieraden. Bestel je jouw Karma armband voor 23.59 uur dan wordt deze de volgende dag nog bij je thuis afgeleverd. Je armband wordt altijd feestelijk ingepakt en je kan er voor kiezen achteraf te betalen. Bevalt je aankoop toch niet dan kan je deze binnen 30 dagen aan ons retour zenden.

Filter
Doelgroep
Prijs