Karma Sieraden

Karma Sieraden

Trendjuwelier is dealer van Karma sieraden. Elegante handgeknoopte sieraden met verfijnde beads. Het gebruik van natuurlijke materialen, met de combinatie van natuurstenen en kristallen is afgeleid en geinspireerd door het Boeddhisme. De beads geven mentale en fysieke kracht en elke bead staat voor de liefde. Je kan kiezen uit meer dan 200 verschillende modellen. De natuurlijke kralen van de XXS modellen zijn 4 mm in doorsnede en de XS modellen hebben kralen van 6 mm in doorsnede. Dankzij de flexibele sluiting kan je zelf bepalen hoe strak de armband moet zitten. 

Karma sieraden staan voor een bron van positieve energie. Karma armbanden en oorbellen komen van Aumentum, een typisch Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in karaktervolle sieraden. Karaktervol omdat wordt verondersteld dat deze Karma sieraden helende krachten bezitten. Of dat inderdaad zo is mag u zelf beoordelen. De inspiratie tot het ontwerpen van armbanden en oorbellen van Karma komt uit de Indiase mythologie en de armbanden stralen een zekere mate van spiritualiteit uit. Je hebt 30 dagen retourrecht. Heb je liever een Rebel & Rose armband met andere natuurlijke stenen dan kan dat ook.

Koop jouw Karma sieraden bij Trendjuwlier en ontdek het gemak en de betrouwbaarheid van het online bestellen van jouw sieraden. Al jouw Karma sieraden worden in cadeaupapier ingepakt zodat het uitpakken een klein feestje wordt. Bij je bestelling ontvang je altijd een gratis cadeau.