Karma Enkelbandjes

Karma Enkelbandjes

Trendjuwelier is dealer van Karma enkelbandjes. Elegante handgeknoopte enkelbandjes met prachtige beads. Het gebruik van natuurlijke materialen, met de combinatie van natuurstenen en kristallen is afgeleid en geinspireerd door het Boeddhisme. De beads geven mentale en fysieke kracht en elke bead staat voor de liefde. De natuurlijke kralen van de XXS modellen zijn 4 mm in doorsnede en de XS modellen hebben kralen van 6 mm in doorsnede. Dankzij de flexibele sluiting kan je zelf bepalen hoe strak de enkelband moet zitten.

Helende en positieve krachten

Karma enkelbanden staan voor een bron van positieve energie. Karma enkelbandjes en andere sieraden zoals armbanden en oorsieraden komen van Aumentum, een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in karaktervolle sieraden. Karaktervol omdat wordt verondersteld dat deze Karma enkelbandjes helende krachten bezitten, maar dat oordeel laten wij liever bij jouw. De inspiratie tot het ontwerpen van enkelbandjes van Karma komt uit de Indiase mythologie en de enkelbanden stralen een zekere mate van spiritualitiet uit. Iedere kraal staat voor liefde en kracht.

Koop jouw enkelbandje online

Koop jouw Karma enkelbandje of karma bij Trendjuwelier en ontdek het gemak en de betrouwbaarheid van het online bestellen van jouw sieraden. Bestel je jouw Karma enkelband voor 23.59 uur dan wordt deze de volgende dag nog bij je thuis afgeleverd. Je enkelbandje wordt altijd feestelijk ingepakt en je kan er voor kiezen achteraf te betalen. Bevalt je aankoop toch niet dan kan je deze binnen 30 dagen aan ons retour zenden.