Trollbeads armbanden

Trollbeads armbanden

Trollbeads Armbanden zijn er in meerdere soorten en maten. De armbanden van Trollbeads zijn onderdeel van het gehele aanbod Trollbeads sieraden en kenmerken zich door de unieke uitstraling die de armbanden hebben. Ook is het assortiment armbanden zeer divers. U kunt bij Trendjuwelier kiezen uit meer dan 50 verschillende modellen Trollbeads armbanden.

Wat zijn Trollbeads armbanden?

Trollbeads armbanden worden gebruikt om Trollbead bedels en glaskralen te kunnen dragen. Achter elke Trollbead bedel zit een eigen verhaal. Een verhaal dat bij u begint. De Trollbeads bedels worden daarom ook vaak aangeschaft om een bijzonder moment te blijven herinneren; De geboorte van uw kind, uw bruiloft, het halen van een diploma of ter herinnering aan een andere mooie dag van uw leven. Dat maakt een bedelarmband wel zo bijzonder, aangezien het meer is dan alleen zo maar een armband.

Hoe is de Trollbeads armband ontstaan?

In 1976 begon Lise Aagaard de dochter van een edelsmid het bedrijf. De eerst ontworpen bedel was een kraal van zilver met zes gezichtjes en hier is dan ook de Trollbeadscollectie naar genoemd. Tot het jaar 2000 worden alle bedels ontworpen en gefabricieerd door de familie zelf. Pas na het jaar 2000 worden er andere Deense ontwerpers en kunstnaars ingehuurd. Tegenwoordig werken er 18 verschillende en internationale ontwerpers aan Trollbeads armbanden en bedels waaronder hele grote namen als Søren Sølvsmed, Lise Aagaard, Svend Nielsen, Mette Saabye en Lars Glad. Vanaf 2001 werden er ook Muranoglas bedels gemaakt. Elke kraal heeft een symbolische betekenis. Geïnspireerd op sprookjes, de Griekse mythologie en de Astrologie. Daarnaast komt de inspiratie gewoon uit het dagelijks leven waarbij ook aandacht wordt geschonken aan de flora en fauna. De basis van de Trollbeads-collectie waarin veel half-edelstenen worden gebruikt bestaat uit ca. 600 verschillende bedels.

Trollbead armband aanschaffen

Wanneer u er voor kiest om een Trollbeads armband aan te schaffen heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of de armband naar uw zin is en achteraf betalen is mogelijk. Aangezien wij een grote voorraad aan armbanden direct uit voorraad kunnen leveren, kunnen wij er voor zorgen dat uw trollbead armband binnen enkele werkdagen bij u wordt thuisbezorgd.

Een vergelijkbaar merk met Trollbeads is Pandora. Ook Pandora armbanden zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment. De Pandora bedels maken deel uit van onze uitgebreide collectie zilveren sieraden die op Trendjuwelier verkrijgbaar zijn.

Koop uw Trollbead bedels online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Trollbeads armbanden en besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. De door u aangekochte Trollbeads armband wordt standaard in cadeaupapier verpakt. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. We staan u graag te woord, via de telefoon of via de mail. Aan u de keuze.

Filter
Maat
Kleur
Materiaal
Prijs