CO88 Armbanden

CO88 Armbanden

CO88 armbanden bestaan uit een serie uniek armbanden die voor iedereen plezierig te dragen zijn. Het ontwerpteam vindt het heel belangrijk dat CO88 armbanden met vreugde gedragen worden en dat de prijs-kwaliteit verhouding van de armband optimaal is.

Grote collectie unieke stalen CO 88 armbanden

De trendy CO88 armbandcollectie is zeer groot en kent een grote variatie aan modellen en natuurlijk ook aan kleuren. Je kan tussen CO88 armbanden bijvoorbeeld zwarte en bruine gevlochten lederen armbanden aantreffen maar ook stalen armbanden met een levensboom. Die levensboom is, net als vele andere uitvoeringen op armbanden, wel verkrijgbaar in zowel zilver-, goud- als rosékleurig staal. Naast stalen armbanden zijn deze ook verkrijgbaar met kralen en uitgevoerd met ankers. Veel sieraden kunnen eenvoudig verlengd worden tot de juiste maat. Verder zit er in het programma van CO88 een grote collectie bangles (stijve armbanden). Behalve armbanden is er een grote collectie kettingen en oorbellen. Een ruime keuze voor iedereen.

Geef een CO88 armband cadeau aan familie of vriendin

Een CO88 armband is, ook gezien de prijsstelling, natuurlijk een superidee om cadeau te doen aan je familie of aan een (harts)vriendin. Voor een verjaardag is bijvoorbeeld een armband met een afbeedling uit de dierenriem natuurlijk geweldig. Tenslotte is ieder persoon op zijn eigen manier uniek. Je wordt door de afbeelding van de dierenriem herinnerd aan wie je bent en waar je voor staat. Voor elke maand is er een andere symbool in de sieradencollectie van CO88.

Koop jouw CO88 armband online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van CO88 armbanden en biedt jouw de best mogelijk service. Elk CO88 armband wordt in cadeaupapier verpakt. Dan wordt het uitpakken een klein feestje. Indien de armband niet bevalt mag je het binnen 30 dagen retourneren. Kijk, om je outfit compleet te maken, ook even bij de CO88 horloges. Je kan bestellen tot 24.00 uur. Dan wordt jouw CO88 armband nog dezelfde dag voor 22.00 uur s'avonds bezorgd.

Filter
Valentine
Materiaal
Prijs
Aantal: 361