CO88 Sieraden

CO88 Sieraden

Zeer grote collectie sieraden met veel series zoals bijvoorbeeld het alphabet en geboortestenen.

CO88 sieraden bestaan uit unieke sieraden die voor iedereen zeer draagbaar zijn. Het ontwerpteam vindt het heel belangrijk dat CO88 sieraden met plezier gedragen worden en dat de prijs-kwaliteit verhouding optimaal is.

Grote collectie unieke stalen CO 88 sieraden

De trendy CO88 sieradencollectie is zeer groot en kent een grote variatie aan modellen en aan kleuren. Je kan tussen CO88 armbanden bijvoorbeeld zwarte en bruine gevlochten lederen armbanden aantreffen maar ook stalen sieraden met een levensboom. Die levensboom is dan wel verkrijgbaar in zowel zilver-, goud- als rosékleurig staal net als vele andere hangers. Naast stalen armbanden zijn deze ook verkrijgbaar met kralen en uitgevoerd met ankers. Veel sieraden kunnen eenvoudig verlengd worden tot de juiste maat. Verder zit er in het programma van CO88 een grote collectie bangles, een grote collectie kettingen met Chakrahangers en zirkonia's, een grote diversiteit aan kettingen met hangers in diverse uitvoeringen, kettingen met dierenriemhangers, kettingen met het alphabet, kettingen met een birthstone/geboortesteen. luxere colliers, oorbellen en er is een ruime keuze in CO88 sieradensets waarbij combinaties van sieraden en horloges mogelijk zijn. Een CO88 sieraad is, ook gezien de prijsstelling, natuurlijk een superidee om cadeau te doen aan je familie of aan een (harts)vriendin. Voor een verjaardag is bijvoorbeeld een geboortesteen natuurlijk geweldig. Tenslotte is ieder persoon op zijn eigen manier uniek net als de geoortesteen. Je wordt door de geboortsteen herinnerd aan wie je bent en waar je voor staat. Voor elke maand is er een andere geboorte steen in de sieradencollectie van CO88.

Koop jouw CO88 sieraad online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van CO88 sieraden en biedt jouw de best mogelijk service. Elk CO88 sieraad wordt in cadeaupapier verpakt. Dan wordt het uitpakken een klein feestje. Indien het product niet bevalt mag je het binnen 30 dagen retourneren. Kijk, om je outfit compleet te maken, ook even bij de CO88 horloges. Je kan bestellen tot 24.00 uur. Dan wordt jouw CO88 sieraad nog dezelfde dag voor 22.00 uur s'avonds bezorgd.

Aantal: 574