Home
Nederlands - €

Gouden Oorbellen

Een paar gouden oorbellen cadeau doen aan uw vrouw of vriendin? Bekijk het aanbod gouden oorbellen van Trendjuwelier en bestel direct! Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van bijna 200 verschillende producten. De gouden oorbellen zijn onderdeel van ons assortiment gouden sieraden. Bekijk ook eens ons volledige aanbod sieraden.

Gouden oorbellen aanschaffen?

De gouden oorbellen die wij aanbieden zijn geschikt voor dames. Ze geven u een stijlvolle uitstraling. Het aanbod is zeer divers. Zo bestaan er verschillende soorten gouden oorbellen. Van beeldjes met dolfijnen tot klavertjes vier en van gouden oorbellen met parels tot in de vorm van een hartje, u vindt het allemaal bij Trendjuwelier!

Populaire oorbellen zijn de gouden creolen die wij aanbieden. De gouden oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes.

Gouden oorbellen: ook bij Trendjuwelier

Trendjuwelier heeft een webshop met meer dan 20.000 producten. Een groot aantal van onze sieraden hebben wij standaard op voorraad. Op deze manier heeft u enkele dagen uw bestelling in huis. Daarnaast profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending vanaf €35
  • Ruilen/retourneren tot 14 dagen na de aankoop
  • Betalen 14 dagen na de aankoop
  • De keuze uit meer dan 200 gouden oorbellen

Wilt u ook gouden oorbellen of oorstekers aanschaffen of cadeau doen? Bekijk ons volledige assortiment hieronder of neem contact op met onze klantenservice voor al uw vragen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. Naast gouden oorbellen kunt u bij ons ook gouden ringen aanschaffen.

Filter
Doelgroep
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 646