Ania Haie colliers

Ania Haie colliers

Ania Haie colliers is een onderdeel uit de sieraden collectie van Ania Haie; een zilvermerk dat zijn roots in Engeland (Londen) heeft gevestigd. Elk sieraad of het nu een oorbel, armband of ketting is, is trendy, toegankelijk en chique. De kettingen uit deze prachtige collecties zijn ontworpen om gestapeld, gelaagd en om op meer dan één manier manieren gedragen te worden.

Ania Haie colliers zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar

Ania Haie colliers bieden je de mogelijkheid om tegen een zeer schappelijke prijs je eigen look te creëren of aan te passen. Ania Haie brengt een aantal keren per kaar nieuwe thema’s voor colliers uit die modern en trendbewust zijn. Alle colliers van Ania Haie zijn van zilver, gerhodineerd, goudkleurig of roségoudkleurig. De laatst uitgebrachte collectie waarop Ania Haie haar pijlen richt is de Bohemian Dream collectie met nieuwe colliers die in mei 2019 verscheen en al direct lovende kritieken ontving. De prijs-kwaliteit verhouding van deze sieraden mag men buitengewoon goed noemen.

Koop je oorbellen van Ania Haie bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Ania Haie sieraden. Wij pakken uw collier altijd in cadeaupapier in. Wij bieden u de best mogelijk service en onze klantenservice staat tijdens werkdagen altijd voor u klaar met de best mogelijke service.

Filter
Prijs
Aantal: 1