Swarovski horloges

Schitterende horloges met Swarovski kristallen en Zwitsers kwaliteits uurwerk.

Indien je op zoek bent naar een weergaloos horloge met een luxe en exclusieve uitstraling kunnen wij jou een Swarovski horloge aanbevelen. Deze schitterende horloges zijn voorzien van een hoogwaardig Zwitsers uurwerk, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Deze mooie eyecatchers hebben dus naast hun stralende uiterlijk ook een fantastisch innerlijk. 

Swarovski horloges worden gemaakt met het wereldberoemde kristal dat uit Oostenrijk komt en voor het eerst werd gebruikt door de lenzenmaker Daniel Swarovski die in de 19e eeuw leefde. Tot vandaag de dag aan toe is het bewerkingsproces van dit kristal zo ongeveer het best bewaarde geheim ter wereld. Eén ding is zeker: het kristal is uiterst populair en elk horloge van Swarovski wordt ermee versierd. Naast de beroemde Swarovski horloges worden er ook sieraden vervaardigd die allemaal worden uitgevoerd met Swarovski kristallen. Verder produceert Swarovski oorbellen, hangers zoals de Remix en de tennisarmband, telefoonhoesjes, kettingen, pennen, fijnschijvers en ringen. Alles even aantrekkelijk uitgevoerd en allemaal zonder uitzondering met het beroemde Swarovski kristal.

Vormgeving van Swarovski horloges

Maar naast het kristal is de vormgeving van het Swarovski horloge met Zwitsers uurwerk heel erg belangrijk en de vormgeving van de Swarovski horloges valt erg op en heeft dankzij de filosophie van de ontwerpers van Swarovski echt zijn eigen zeer bijzondere uitstraling. Swarovski horloges zijn juist dankzij de zeer bijzondere vormgeving ook uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen en natuurlijk als cadeau tijdens de de feestdagen. Combineer het horloge met een sieraad en geef deze als set ceadeau. Sids lange tijd wordt een zwaan als logo gebruikt. deze zwaan staat afgebeeld op elke verpakking van Swarovski.

Swarovski horloges kan je dragen bij je normale nette kleding maar draag het horloge gerust bij casual kleding, dan weet je zeker dat je in positieve zin opvalt en dat geeft stiekem toch weer een extra boost aan jouw leven. Swarovski horloges zijn meestal kleurloos maar zijn af en toe ook gekleurd. Swarovski kristallen die verwerkt worden in horloges vind je ook vaak terug in de fashionwereld. De kristallen worden als schitter-object gebruikt op jurken, jasjes. blouses en T-Shirts. De horloges vind je terug in zilver-, goud-, of rosé-goudkleur.

Swarovski geschiedenis

Swarovski werd in 1895 opgericht door de lenzenmaker Daniel Swarovski die de zoon was van een glasbewerker. Daniel maakte in het begin vooral de bekende kristallen beeldjes en pas later nadat hij slijpmachines had aangeschaft die verfijnder konden werken kwamen de juwelen in beeld. Pas vele jaren later werden de horloges geïntroduceerd. Deze horloges zijn intussen zo populair dat ze door de groten der aarde worden gedragen en als een zeer luxe accessoire wordt beschouwd.

Het hoofdkantoor staat in Wattens (Oostenrijk). Veel Swarovski liefhebbers zijn daar al eens geweest om daar het museum, Swarovski Kristallwelten, te bekijken en vooral ook om de bijbehorende winkel te bezoeken waar de huidige totale collectie van Swarovski te zien en te koop is. Het bedrijf is overigens niet meer in handen van de familie Swarovski. De kleindochter van Daniel Swarovski zit nog wel in de raad van bestuur waardoor er nog steeds Swarovskibloed binnen het bedrijf aanwezig is.

Koop je Swarovski horloge online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier is officieel dealer van Swarovski horloges en biedt jou de best mogelijke service. Wij pakken jouw Swarovski horloge altijd in cadeaupapier in en in de meeste gevallen heb jij jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Indien je toch niet geheel tevreden met het door jouw aangekochte Swarovski horloge dan mag je dat binnen 30 dagen weer retour sturen. Wél met de complete verpakking want dat is de eis van Swarovski. Je mag de verpakking van een Swarovski product nooit weggooien, dan vervalt de garantie én het recht van retour.