Boccia creolen

Boccia oorringen

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De oorringen van Boccia zijn van titanium en worden vaak gecombineerd met een vergulde laag of diamanten. Kenmerkend voor de Boccia oorringen zijn de combinatie van mat titanium met glanzend titanium. Voor wie op zoek is naar strakke oorringen, zonder te veel poespas, kan zich zeker vinden in de Boccia sieradencollectie.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je allerlei soorten Boccia oorringen. Bent u op zoek elegant sieraad zoals titanium oorringen in tricolor of titanium oorringen met diamant? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Wilt u een titanium sieradenset samenstellen? Bekijk dan ook eens de Boccia ringen, Boccia colliers en Boccia armbanden.

Het dragen van titanium Boccia oorringen heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Filter
Kleur
Prijs
Aantal: 3