Boccia hangers

Boccia hangers

De prachtige sieraden van Boccia kenmerken zich door het gebruik van het lichte titanium en de prachtige afwerking. Boccia is dan ook het bekendste merk in titanium sieraden. De sieraden van Boccia zijn over het algemeen unisex en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. De hangers van Boccia zijn gemaakt van titanium en worden vaak gecombineerd met een vergulde laag of keramiek. Kenmerkend voor de Boccia hanger is dat de hangers enkel aan een spang of rubberen collier kunnen worden bevestigd. Voor wie op zoek is naar een moderne hanger met strakke vorm, kan zich zeker vinden in de Boccia sieradencollectie. Combineer de Boccia hanger met een Boccia spang.

Boccia sieraden kenmerken zich niet alleen door titanium, maar ook door het eigentijdse design. De sieraden van Boccia zijn gemaakt voor de moderne vrouw die op zoek is naar een uniek sieraad. Hieronder vind je allerlei soorten Boccia hangers. Bent u op zoek elegant sieraad zoals een keramiek hanger of een strakke hanger met diamant? U slaagt zeker in de collectie van Boccia Titanium sieraden.

Wilt u een titanium sieradenset samenstellen? Bekijk dan ook eens de Boccia ringen, Boccia colliers en Boccia oorbellen.

Het dragen van titanium Boccia hangers heeft een aantal voordelen; titanium is sterker dan staal, lichter om te dragen en de verkleind de kans op een allergische reactie wegens het edelmetaal. Veel mensen met een nikkelallergie kunnen titanium wel verdragen, wat dus echt een uitkomst is.

Filter
Kleur
Prijs
Aantal: 1