Ti Sento ringen

Ti Sento ringen

Ti Sento is sinds 2003 actief als aanbieder van sieraden. De Ti Sento ringen zijn erg populair onder de dames. De Ti Sento ringen hebben een luxe uitstraling en aan de andere kant ook betaalbaar. Dit is het grote voordeel van de Ti Sento ringen die Trendjuwelier aanbiedt.

Ti Sento ringen combineren

Trendjuwelier heeft een groot assortiment aan sieraden van het merk Ti Sento. Het combineren van verschillende Ti Sento sieraden is hierdoor vrij eenvoudig. De Ti Sento ringen zijn bijvoorbeeld goed te combineren met de Ti Sento oorbellen.

Een vergelijkbaar merk met de Ti Sento ringen zijn de Zinzi ringen. Deze ringen zijn voorbeelden van de vele zilveren sieraden die Trendjuwelier in haar assortiment heeft.

Kies uw Ti Sento ring

Een zeer populaire zilveren ring die veel dames aanschaffen is er één uit onze huiscollectie. De ring is van zilver en afgewerkt met rhodium. Dit betekent dat er een beschermlaagje is aangebracht, zodat uw ring minder snel zal verkleuren. De ring wordt binnen drie dagen bij u thuisbezorgd. Daarnaast hoeft u de Ti Sento ring pas na veertien dagen te betalen. Ook het ruilen of retourneren kan tot veertien dagen.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod Ti Sento ringen. Voor vragen over deze ringen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen te bereiken tussen 09:00 en 17:00 via 010 - 302 00 91.

Filter
Maat
Type steen
Kleur
Materiaal
Prijs
Aantal: 123