Home
Nederlands - €

Zinzi ringen

Zilveren ringen kopen? Dan bent u bij Trendjuwelier aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een uitgebreid assortiment Zinzi ringen aan. Zinzi zijn met name zilveren sieraden. De meeste ringen van Zinzi zijn dus ook van zilver, mooi afgewerkt, van goede kwaliteit en momenteel erg populair.

Leuk aanbod ZINZI ringen

Wanneer u er voor kiest om een Zinzi ring aan te schaffen, kiest u voor kwaliteit. Zo zijn alle ringen afgewerkt met rhodium. Dit zorgt er voor dat uw ring haar glans langer behoudt. Daarnaast kunt u zelf een kleur kiezen van uw sieraad. Zinzi ringen hebben verschillende kenmerken. De ringen zijn geschikt voor vrouwen en stralen onder andere fashion, glamour, schoonheid, sportiviteit en zijn een beetje excentriek. Niet voor niets heeft Zinzi gekozen voor Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo als gezichten voor het merk Zinzi. Misschien, maar dat weten we eigenlijk wel zeker, zijn de kenmerken van dit merk ook wel van toepassingen op deze 2... En wij vinden ze leuk, de Zinzi ringen!

Ringen van topkwaliteit

Het assortiment Zinzi ringen is zeer uitgebreid. Trendjuwelier levert topkwaliteit. Naast de Zinzi ringen kunt u bij ons ook kiezen voor ringen van Ti Sento. Ti Sento staat voor vrouwelijkheid, luxe en kwaliteit. Een ander topmerk is Buddha to Buddha. De Buddha to Buddha ringen hebben een robuuste uitstraling. De ringen zijn onderdeel van ons totale aanbod zilveren ringen. Zo proberen we voor iedereen een geschikte ring te kunnen aanbieden, of het nou een Zinzi ring is of een ring van een ander merk. We zijn tenslotte geen klonen van elkaar, maar individuen met allemaal onze eigen smaak en voorkeuren. En dat vinden wij maar goed ook. Anders wordt het wel erg saai allemaal... Toch?

Niet alleen maar ZINZI ringen...

Naast zilveren ringen bieden wij een groot assortiment sieraden aan. Meer dan 20.000 sieraden hebben we momenteel in onze collectie. En onze collecties blijven toenemen. Voor jullie als gewaardeerde klanten willen graag zo veel mogelijk mooie, trendy, hippe sieraden hebben in ons assortiment. Wilt u meer weten over de Zinzi ringen of één van onze andere sieraden? Neem contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Via de telefoon of via de mail. Dat maakt voor ons niet uit. Wat ons wel uitmaakt is dat we goede service willen verlenen. Daarom beloven wij u vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Of het nou over Zinzi ringen gaat of dat u gewoon even wilt checken of wij wel echt bestaan ;) We staan u graag te woord.

Filter
Gelegenheid
Maat
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 60