Home
Nederlands - €

Check nu HIER JE WINTERDEALS! Profiteer daarnaast van een verlengde retourtermijn van 45 dagen!

Mi Moneda ringen

Eindelijk is het dan zo ver, de nieuwe ring collectie van Mi Moneda is eindelijk online. Deze geheel vernieuwde ringen collectie is nu ook uitgevoerd met kleine verwisselbare munten en de munten collectie is gelijk heel erg uitgebreid. De ringen zijn elegant en modern en draagbaar bij iedere outfit.

Verschillende kleuren Mi Moneda ringen

Iedere Mi Moneda ring is voorzien van een plating laag waardoor hij er in meerdere kleuren is. De ringen zijn verkrijgbaar in de kleuren silver, gold en rosegold al dan niet uitgevoerd met aan de zijkant hele mooie swarovski zirkonia stenen. De ringen hebben in het midden een kleine munt die doormiddel van een magneet systeem perfect in de ring blijven zitten. Bij uw Mi Moneda ring wordt een gereedschap geleverd waarmee u de munt makkelijk kunt verwisselen. De munten vind u onder de collectie ring munten.

Aanbod Mi Moneda ringen

De Mi Moneda ringen die verkrijgbaar zijn bij Trendjuwelier, zijn gemaakt van verschillende materialen. Naast ringen van Mi Moneda hebben wij ook gouden ringen en zilveren ringen in onze collectie. De Mi Moneda ringen zijn onderdeel van ons totale aanbod ringen. Trendjuwelier wil een zo groot mogelijke doelgroep van dienst zijn. Daarom leveren wij ringen van verschillende merken. Dit betekent ringen van goede kwaliteit. Dat geldt ook voor de Mi Moneda ringen!

Mi Moneda sieraden van Trendjuwelier

Naast Mi Moneda ringen, bieden wij u ook Mi Moneda munten aan. Deze munten kunt u combineren met uw Mi Moneda ring. Het aanbod Mi Moneda munten is zeer uitgebreid. Bekijk ons aanbod Mi Moneda munten.

Andere sieraden uit de Mi Moneda collectie zijn de Mi Moneda kettingen. Aan deze kettingen kunt u ook munten dragen. Door deze te combineren met de Mi Moneda ringen kunt u de Mi Moneda sieraden als een mooi geheel dragen, afgestemd op uw kledingstijl.

De Mi Moneda ringen maken onderdeel uit van ons totale aanbod sieraden. In onze webshop vindt u naast sieraden ook horloges en trouwringen. Direct een Mi Moneda ring bestellen? Neem contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Filter
Kleur
Prijs
Aantal: 4