Home
Nederlands - €

Trollbeads bedels en glaskralen

Bedels zijn er in vele soorten en maten. De bedels van Trollbeads zijn onderdeel van het gehele aanbod Trollbeads sieraden en kenmerken zich door de unieke uitstraling die de bedels hebben. Ook is het assortiment bedels zeer divers. U kunt bij Trendjuwelier kiezen uit meer dan 650 verschillende Trollbeads bedels. Heeft een een zwak voor bedels, bekijk ook eens hier onze complete collectie van alle merken!

Wat zijn TROLLBEADS bedels?

Achter elke Trollbeads bedel zit een eigen verhaal. Een verhaal dat bij u begint. De Trollbeads bedels worden daarom ook vaak aangeschaft om een bijzonder moment te blijven herinneren. De geboorte van uw kind, uw bruiloft, het halen van een diploma of ter herinnering aan een andere mooie dag van uw leven... Zo vervult de bedel dus niet alleen een estische rol -ze zijn over het algemeen namelijk heel erg mooi- maar ook een emotionele rol. En dat maakt een bedelarmband wel zo bijzonder, aangezien het meer is dan alleen zo maar een armband.

De bedels zijn uniek en worden gemaakt van verschillende materialen. Omdat wij u een breed assortiment aanbieden, vindt u bij ons altijd de bedels die u zoekt, of die nou van Trollbeads of een ander merk zijn!

TROLLBEADS bedels aanschaffen

Wanneer u er voor kiest om TROLLBEADS bedels aan te schaffen, heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of de bedels naar uw zin zijn. U kunt namelijk tot 14 dagen na de aankoop van uw Trollbeads betalen. Aangezien wij een een grote voorraad aan sieraden direct uit voorraad kunnen leveren, kunnen wij er voor zorgen dat uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd wordt. Mocht de bedel toch niet naar uw zin zijn kunt u hem binnen 30 dagen natuurlijk ruilen of retourneren. Geen probleem!

Een vergelijkbaar merk met Trollbeads is Pandora. Ook Pandora sieraden zijn onderdeel van ons uitgebreide assortiment. De Pandora bedels maken deel uit van onze uitgebreide collectie zilveren sieraden die op Trendjuwelier verkrijgbaar zijn.

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. We staan u graag te woord, via telefoon of via de mail. Aan u de keuze.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 741