Trollbeads Murano glas sieraden

Trollbeads Murano glas kralen

Bij het merk Trollbeads heb je heel keus uit verschillende soorten bedels en kralen. De zilveren Trollbeads bedels zijn prachtige stukjes vakmanschap die de mmoiste voorstellingen geven. De Trollbeads glaskralen zijn op hun beurt ook prachtige stukjes vakmanschao maar van een ander kaliber. De kunst om het prachtige muranoglas in verschillende kleuren / kleurlagen op de zilverenkern te brengen is prachtig om te zien.

De Trollbeads murano glas kralen zijn er in verschillende uitvoeringen; zo zijn er waar extra luchtbelletjes in aangebracht zijn. Ook de gefacetteerde Trollbeads muranoglaskralen geven een schitterend effect. Ok heb je glas kralen van Trollbeads waarbij extra bolletjes andanniet in andere kleuren bovenop de Trollbeads glaskraal zijn aangebracht voor een compleet ander effect. Ook zijn er Trollbeads glaskralen waar kopen of zilverkleurige snippers of zelfs zirkonia's in het glas verwerkt zitten voor nog meer 'sparkle'. Bij de Trollbeads Chakra glaskralen is zelfs gebruik gemaakt van 22 karaat goud!

Op deze pagina tonen wij u de gehele collectie Trollbeads murano glas kralen.
Deze kralen gemaakt van murano glas zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en kleuren dus voor elk wat wils in deze prachtige collectie van Trollbeads Murano glas kralen.