Home
Nederlands - €

Zilveren Bedels

Zilveren bedels. U treft een grote collectie bedels bij Trendjuwelier. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de bedels van Trollbeads of bedels uit de bedelcollectie van Pandora. Wij bieden u een groot assortiment aan, waaronder een groot aantal zilveren bedels. Met de bedels van Trendjuwelier kunt u uw eigen armband samenstellen. De zilveren bedels vertellen vaak hun eigen verhaal en degene die de zilveren bedel of bedelarmband bezit weet altijd van wie zij ze die heeft gekregen of voor welke gelegenheid dit was.

Bedels met een verhaal

Onze collectie sieraden is zeer breed. Daarnaast wisselt ieder seizoen ook de collectie. Zo blijft het altijd leuk om alleen gewoon even te orienteren op Trendjuwelier. Naast zilveren bedels kunt u bij ons ook andere sieraden aanschaffen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Zilveren ringen
  • Zilveren armband
  • Zilveren oorbellen

Een merk dat schitterende zilveren bedels levert, is Pandora. Pandora bedels zijn ook geschikt als herinnerings- of gedenksieraden. Schaft u uw zilveren bedels aan bij Trendjuwelier, dan profiteert u bij ons van gratis verzending vanaf €35, betaling binnen 14 dagen, gratis ruilen/retourneren binnen 14 dagen en een grote collectie waarvan het meeste op voorraad is.

Een merk met hele mooie bedels die echt een verhaal brengen is Trollbeads, deze uiterst gedetaillerde bedels zijn slechts bij exclusieve juweliers te koop. De bedels vertellen ieder hun eigen verhaal, zo is er voor iedere gelegenheid een bedel te koop.

Voor vragen over de collecties die wij aanbieden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zijn wij bereikbaar. We staan u graag te woord.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 1026