Home
Nederlands - €

Zilveren Bedels

Bedels in de vorm die u wilt. U vindt ze bij Trendjuwelier. Wij bieden u een groot assortiment aan, waaronder een groot aantal zilveren bedels. U kunt bedels aanschaffen die passen bij uw kledingstijl of stemming van dat moment, zilver, goud of witgoud. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Zilveren bedels met een verhaal

Met de sieraden van Trendjuwelier kunt u uw eigen sieraden samenstellen. De bedels van zilver uit ons assortiment vertellen elk hun eigen verhaal. Omdat u zelf kunt combineren, is het ook een geschikt zilveren sieraad om cadeau te geven. Altijd leuk om te krijgen. En wij pakken het graag feestelijk voor u in.

Bedels met een verhaal

Onze collectie sieraden is zeer breed. Daarnaast wisselt ieder seizoen ook de collectie. Zo blijft het altijd leuk om alleen gewoon even te orienteren op Trendjuwelier. Naast zilveren bedels kunt u bij ons ook andere sieraden aanschaffen. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Zilveren ringen
  • Zilveren armband
  • Zilveren oorbellen

Een merk dat schitterende zilveren bedels levert, is Pandora. Pandora bedels zijn ook geschikt als herinnerings- of gedenksieraden. Schaft u uw zilveren bedels aan bij Trendjuwelier, dan profiteert u bij ons van gratis verzending vanaf €35, betaling binnen 14 dagen, gratis ruilen/retourneren binnen 14 dagen en een grote collectie waarvan het meeste op voorraad is.

Een merk met hele mooie bedels die echt een verhaal brengen is Trollbeads, deze uiterst gedetaillerde bedels zijn slechts bij exclusieve juweliers te koop. De bedels vertellen ieder hun eigen verhaal, zo is er voor iedere gelegenheid een bedel te koop.

Voor vragen over de collecties die wij aanbieden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zijn wij bereikbaar. We staan u graag te woord.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Type
Type steen
Kleur
Materiaal
Kleur middensteen
Prijs
Aantal: 685