Boccia horloges

Boccia Titanium horloges

Elegante titanium horloges van Boccia

Boccia Titanium horloges kenmerken zich door eenvoudige moderne ontwerpen. Een Boccia horloge is uitgevoerd in hoge kwaliteit titanium.
Titanium is volledig anti allergisch en is dus voor iedereen die problemen heeft met het dragen van horloges vanwege zijn allergie een mogelijke oplossing. Het wordt daarom dus ook in de medische wereld veel gebruikt.
Boccia horloges zijn strak ontworpen, eigentijds en innovatief dus een perfecte toevoeging aan de collectie van Trendjuwelier.nl. Het metaal is extreem licht en is bestand tegen zout, water, zweet en zuren. Dit geldt uiteraard ook voor de Boccia Titanium sieraden. Als u dus op zoek bent naar een anti allergisch horloge met een hoog draag comfort, bent u aan het goede adres bij Boccia Titanium horloges.

Vergelijkbare merken zijn; Daniel Wellington horloges, Obaku horloges, Skagen horloges en de meer trendy CLUSE horloges.
 

Houd u van horloges met een minimalistische design? Dan heeft Trendjuwelier.nl nog meer moois voor u in het aanbod; neem dan gerust ook eens een kijkje bij de prachtige Daniel Wellington horloges of Skagen horloges

Filter
Doelgroep
Soort glas
Materiaal Band
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 31