Colori dameshorloges

Colori dameshorloges

Colori dameshorloges is een echt Nederlands horlogemerk. Colori dameshorloges worden voornamelijk van kunststof gemaakt en zijn daarom erg duurzaam en kunnen tegen een stootje. De dameshorloges zijn vaak erg trendy en meestal zijn de horloges uitgevoerd met zirconia's. Elke lijn in de Coloricollectie heeft wel zijn eigen vrouwelijk publiek want de horloges zijn qua ontwerp wel uitbundig te noemen. De prijs-kwaliteit verhouding is buitengewoon goed. Colorihorloges zijn vaak al verkrijgbaar vanaf 19 euro tot maximaal 99 euro

Met een Colorihorloge geef je jouw fashionwereld meer kleur. De horloges zijn verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke kleuren waardoor je weer meer enthousiast door het leven gaat. Het dameshorloge wordt ondanks de lage prijs gemaakt van hoogwaardige materialen. Je kan je horloge in je vrije tijd dragen maar ook overdag tijdens het werk misstaat een Colorihorloge niet. Begin de dag met een extra dosis kleur in je leven. Beging de dag met een Colorihorloge.

Trendjuwelier is officieel dealer van Colori dameshorloges en besteedt de grootst mogelijke zorg aan jouw bestelling van je nieuwe dameshorloge. Elk Colorihorloge wordt feestelijk verpakt in cadeaupapier. Je hebt maar liefst twee jaar garantie op het uurwerk en je bedenktijd is 30 dagen. Heb je jouw keuze voor het horloge gemaakt kijk dan nog even voor het compleet maken van je outfit bij de sieraden uit de huiscollectie van Trendjuwelier.

Filter
Doelgroep
Soort glas
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 42