Colori horloges

Colori horloges

Colori horloges is een echt Nederlands horlogemerk. Colori horloges worden voornamelijk van kunststof gemaakt en zijn daarom erg duurzaam en kunnen tegen een stootje. De horloges zijn vaak een tikkeltje uitbundig en meestal zijn de horloges uitgevoerd met zirconia's. Elke lijn in de Coloricollectie heeft wel zijn eigen publiek want de horloges zijn qua ontwerp wel buitengewoon te noemen. De prijs-kwaliteit verhouding is gewoon erg goed te noemen. Colorihorloges zijn vaak al verkrijgbaar vanaf 19 euro.

Met een Colorihorloge geef je jouw wereld meer kleur. De horloges zijn verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke kleuren waardoor je weer meer positief door het leven gaat. Het horloge wordt ondanks de lage prijs gemaakt van hoogwaardige materialen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een dameshorloge of een herenhorloge, misschien zelfs naar een digitaal horloge; Colori heeft het allemaal. Je kan je horloge in je vrije tijd dragen maar ook overdag tijdens het werk misstaat een Colorihorloge niet. Begin de dag in kleur met een leuk horloge van Colori.

Trendjuwelier is officieel dealer van Colori horloges en besteedt de grootst mogelijke zorg aan jouw bestelling van je nieuwe Colorihorloge. Elk Colorihorloge wordt feestelijk verpakt in cadeaupapier. Je hebt maar liefst twee jaar garantie op het uurwerk en je bedenktijd is 30 dagen. Heb je jouw keuze voor het horloge gemaakt kijk dan nog even voor het compleet maken van je outfit bij de sieraden uit de huiscollectie van Trendjuwelier.

Aantal: 42