Diesel horloges nieuwe collectie 2018

Diesel horloges

Stoere horloge modellen van Diesel.

Naast het aanbod DIESEL sieraden, heeft Trendjuwelier ook een groot assortiment DIESEL horloges. Diesel is in 1978 als kledingmerk. Later is het ook een horlogelijn begonnen. De horloges van DIESEL zijn tegenwoordig overal zichtbaar.

Robuuste DIESEL horloges

Een duidelijk kenmerk van de DIESEL horloges is het robuuste dat de horloges met zich meebrengen. Het Italiaanse design is uniek en daarom erg populair. DIESEL horloges zijn voor zowel mannen als vrouwen. Trendjuwelier heeft een uitgebreid assortiment aan DIESEL horloges. Bekijk het volledige aanbod hieronder.

Diesel horloges aanschaffen

Het aanschaffen van DIESEL horloges is erg aantrekkelijk bij Trendjuwelier. Zo profiteert u bij ons van gratis verzending vanaf €35, hoeft u pas over 14 dagen te betalen en hebben wij meer dan 20.000 producten op voorraad.

Bij het aanschaffen van DIESEL horloges kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Een Diesel horloge met een stalen of leren band, analoog of digitaal, bij Trendjuwelier vindt u het DIESEL horloge dat u zoekt.

Heeft u vragen over de DIESEL horloges of zoekt u een ander horloge model maar ziet u het niet op de website staan? Neem contact met ons! Onze klantenservice geeft antwoord op al uw vragen. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00.

Filter
Doelgroep
Soort glas
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs