Michael Kors nieuwe collectie 2017

Michael Kors horloges

Michael Kors staat bekend dat zij vaak schitteren met hun ontwerpen. Vaak komen sprankelende details naar voren in de ontwerpen van hun sieraden. Vooral bij de dameshorloges van Michael Kors weten ze de details vaak goed uit te laten komen. Daarbij wordt er goed gekeken hoe de accenten van de horloges naar voren komen. Het luxe merk biedt een uitgebreide collectie van zowel dames als herenhorloges aan. Echter staan ze vooral bekend om hun uitzonderlijk stijlvolle dameshorloges waarmee iedere vrouw zich nog vrouwelijker voelt. Daarbij komt veelal de favoriete kleur van Michael Kors naar voren, namelijk goud. Zo worden er vele gouden, rosé gouden witgouden horloges aangeboden. Naast gouden zijn er ook zilveren Michael Kors horloges.

Over Michael Kors

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper die bekend staat om een verfijnde stijl met veel details. Michael Kors ontwerpt al jaren met veel succes kleding en sieraden voor zowel mannen als vrouwen. Het modehuis Michael Kors bestaat al sinds 1981 en is sindsdien een begrip in de kleding- en sieradenbranche. Inmiddels hebben miljoenen mensen over de hele wereld producten van Michael Kors, waaronder de populaire handtassen en horloges. De vooral stijlvolle collectie waarbij veel waarde wordt gehecht aan detail is zeer populair bij zijn gebruikers.

Collectie van Michael Kors horloges

Michael Kors horloges worden sinds 2004 ontworpen. Naast horloges ontwikkelt Michael Kors ook parfum en kleding. De horlogecollectie van Michael Kors bestaat voornamelijk uit dameshorloges, echter zijn er ook stoere herenhorloges van Michael Kors beschikbaar. De horloges hebben een zeer luxe uitstraling en worden vaak uitgevoerd met Swarovski kristallen. De favoriete kleur van Michael Kors is goud en daarom zijn veel horloges in het goud uitgevoerd. Echter zijn er ook zwarte, zilveren en rosé gouden horloges beschikbaar. Naast de klassieke uurwerken, heeft Michael Kors zich nu ook gestort op het ontwerpen van modieuze moderne smartwatches. Bekijk hier ons volledige aanbod smartwatches.

Dameshorloges van Michael Kors

Binnen de collectie van Michael Kors worden voornamelijk dameshorloges aangeboden. De dameshorloges van Michael Kors staan bekend om hun zeer luxe uiterlijk en een verfijnd detail. Er is een uiteenlopend aanbod van soorten horloges. Zo zijn er horloges met verschillende kleuren, materialen, banden, stenen en uurwerken. Naast het klassieke uurwerk heeft Michael Kors ook smartwatches in de collectie.

Herenhorloges van Michael Kors

De collectie van Michael Kors bestaat voornamelijk dameshorloges. Echter zijn er ook herenhorloges beschikbaar in de collectie van Michael Kors. De herenhorloges zijn net als de dameshorloges zeer luxueus en modieus. De stoere herenhorloges zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo is er onder andere keuze uit stoere zwarte herenhorloges of een klassiek gouden of zilveren horloge.

Smartwatches van Michael Kors

Naast de klassieke horloges van Michael Kors is er nog sprake van een smartwatch collectie. Deze digitale horloges zijn net zo luxueus als de klassieke horloges echter is er sprake van een volledig digitaal uurwerk. Deze smartwatches zijn gemakkelijk te koppelen aan uw telefoon wat maakt dat u geen oproep of bericht meer mist. Daarnaast kunnen ook het aantal calorieën en de hartslag worden gemeten met deze collectie. Het is een perfectie collectie als u meer op uw gezond wilt letten. Onze volledige collectie smartwatches is hier te vinden.

Michael Kors kopen bij trendjuwelier

 Uw Michael Kors horloge kopen bij Trendjuwelier doet u gemakkelijk. Bij ons bestelt u eenvoudig, snel en veilig. Zo kan er op verschillende manieren worden betaald bij. Zo kunt u uw Michael Kors horloge betalen via Ideal, Mastercard, Visa of toch Afterpay. Zodoende kunt u zelfs 14 dagen na uw aankoop betalen. Toch niet tevreden over uw horloge? Maakt niet uit want tot 14 dagen na uw aankoop kan het Michael Kors horloge worden geretourneerd. Bij andere vragen over uw product kunt u terecht bij onze klantenservice die van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar is. Wacht dus niet langer en bestel nu uw horloge bij Trendjuwelier.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Soort glas
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs