Home
Nederlands - €
Michael Kors nieuwe collectie 2015

Michael Kors dameshorloges

Michael Kors Dameshorloges worden sinds 2004 ontworpen door modeontwerper Michael Kors die naast Michael Kors dameshorloges ook kleding en parfum ontwikkelt. De Michael Kors dameshorloges bestaan voornamelijk uit horloges die vaak een zeer luxe uitstraling hebben met sexy en trendy accenten. Veel Michael Kors dameshorloges worden uigevoerd met Swarovski kristallen en zijn naast zilver- en goudkleurig ook rosékleurig. Tegenwoordig zijn er naast de bestaande analoge uurwerken met quartz uurwerk ook smartwatches voor dames die vele interessante functies kennen. Naast de dagelijkse werkzaamheden is Michael Kors ook jurylid van Project Runway waar ontwerpers voor de hoogste eer strijden.

Michael Kors studeerde 'modeontwerp' aan de Fashion Institute of Technologie in New York en op zijn 19e jaar krijgt hij al zijn eerste grote opdracht van de modeboetiek Lothar's. Daarna is hij zijn eigen label gestart waar de Michael Kors horloges een onderdeel van zijn.

Michael Kors dameshorloges zijn er ook voor heren. Ander horloge op het oog? Bekijk ons volledige aanbod horloges en kies een horloge die u mooi vindt en profiteer van gratis verzending en betaal pas over 14 dagen!

Trendjuwelier is officieel dealer van Michael Kors horloges. Wij bieden u de best mogelijk service. Bent u niet tevreden over het aangekochte Micheal Kors horloge? Dan is dat geen probleem u heeft 14 dagen om uw Michael Kors horloge retour te zenden. U kunt tot 23.59 bij ons bestellen, dan ontvangt u het horloge nog de volgende dag.

 

Filter
Gelegenheid
Type
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Waterdichtheid
Kalender Type
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 42