Michael Kors herenhorloges

Michael Kors herenhorloges

Michael Kors Herenhorloges worden sinds 2004 ontworpen door modeontwerper Michael Kors die naast Michael Kors herenhorloges ook kleding en parfum ontwikkelt. De Michael Kors herenhorloges bestaan voornamelijk uit horloges die vaak een zeer luxe uitstraling hebben met trendy accenten. Daarnaast zijn veel Michael Kors horloges uitgevoerd met een handige chronograaf functie. Veel Michael Kors herenhorloges worden uigevoerd met trendy elementen en zijn zilver- en goudkleurig. Tegenwoordig zijn er naast de bestaande analoge uurwerken met quartz uurwerk ook smartwatches voor heren die vele interessante functies kennen. Naast de dagelijkse werkzaamheden is Michael Kors ook jurylid van Project Runway waar ontwerpers voor de hoogste eer strijden.

Michael Kors studeerde 'modeontwerp' aan de Fashion Institute of Technologie in New York en op zijn 19e jaar krijgt hij al zijn eerste grote opdracht van de modeboetiek Lothar's. Daarna is hij zijn eigen label gestart waar de Michael Kors horloges een onderdeel van zijn.

Michael Kors herenhorloges zijn er ook voor dames. Ander horloge op het oog? Bekijk ons volledige aanbod horloges en kies een horloge die u mooi vindt en profiteer van gratis verzending en betaal pas over 14 dagen!

Trendjuwelier is officieel dealer van Michael Kors horloges. Wij bieden u de best mogelijk service. Bent u niet tevreden over het aangekochte Micheal Kors horloge? Dan is dat geen probleem u heeft 14 dagen om uw Michael Kors horloge retour te zenden. U kunt tot 23.59 bij ons bestellen, dan ontvangt u het horloge nog de volgende dag.