MVMT Horloges

MVMT Horloges

Trendjuwelier is officieel dealer van MVMT horloges. Veel horloges van dit bijzondere merk kunnen als unisex-model gedragen worden.  Het nog jonge merk staat voor Movement; Beweging en zo zijn de horloges ook ontworpen. De designers van dit minimalistische horloge met een moderne uitstraling willen de wereld wakker schudden met innovatieve en zeer betaalbare luxe horloges en gezien fantastisch ontworpen modellen gaat ze dit echt lukken.

MVMT de geschiedenis

MVMT werd opgericht in 2013 door de vrienden Jake Kassan en Kramer LaPlante. Dankzij inventieve en slimme marketing heeft het merk in korte tijd een grote bekendheid gekregen en zijn egen postie verworven binnen de horlogewereld. De slimme marketing van Jake en Kramer begon al met de crowsfunding om het benodigde kapitaal bij elkaar te krijgen. Door het merk MVMT te kunnen uitleggen aan mogelijke investeerders bleek al direct dat de geldschieters erg enthousiast waren over dit nieuwe merk. De horloges worden vervaardigd uit de best mogelijk materialen. Er wordt gebruik gemaakt van echt lederen banden en edelstalen (RVS) kasten en edelstalen (RVS) banden. De MVMT horloges worden standaard voorzien van kwaliteitsuurwerken van het topmerk Myota. MVMT horloges zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals rosé, gunmetal, goud- en zilverkleurig. Draagcomfort is met MVMT horloges gegarandeerd. Je hebt twee jaar garantie op het uurwerk.

Koop je Movement MVMT horloge online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier biedt je de best mogelijke service en je kan kiezen uit een grote MVMT herenhorloges collectie. Wil jij je outfit compleet maken? Maak dan een keus uit de duidenden sieraden van de huiscollectie. De verzending van je MVMt horloge is gratis en jouw aankoop wordt in cadeauverpakking naar je verzonden. Koop nu een MVMT horloge en ontvang deze de eerstvolgende werkdag in huis. Wil je jouw bestelling eerst bekijken alvorens af te rekenen, dat kan via Afterpay. Dan loop je geen enkel risico. Ook heb je, als je niet tevreden bent over je aankoop, 30 dagen de tijd om je product te retourneren.