Home
Nederlands - €

Vanaf nu kunt u ook met crypto afrekenen! Kies dan bij het afrekenen voor "PayWithCrypto"!

Garmin Smart watch horloges

Garmin horloges

Garmin is één werelds grootste fabrikanten van GPS apparaten en horloges. Een Garmin horloge is mateloos populair vanwege de vele functionaliteiten waarover het beschikt. Garmin heeft zich de afgelopen jaren veelal gericht op het maken van de beste smartwatches, sporthorloges en activity trackers. Met een jarenlange GPS apparatuur ervaring, is het gelukt om fantastische horloges te produceren. De horloges van Garmin zijn zeer nauwkeurig in het meten van verschillende activiteiten, hartslag en stressniveau.

Garmin smartwatches

Garmin brengt een exclusieve lijn Garmin activity trackers, Garmin Hybrid smartwatches en Garmin smartwatches uit die uitsluitend bij de juwelier verkrijgbaar zijn. Wij zijn dan ook trots dat wij deze Garmin smartwatch horloges in onze collectie hebben. De smartwatch is niet meer weg te denken uit de horloge wereld en wint steeds meer terrein. Dit komt doordat de horloges steeds meer kunnen en steeds bruikbaarder worden.

De Garmin juweliers serie is opgebouwd uit een serie activity trackers met stijl zoals de Garmin Vivomove modellen, onderverdeeld in Garmin Vivomove Sport, Garmin Vivomove Classic en Garmin Vivomove Premium.

De nieuwere Garmin Vivomove HR modellen gaan weer een stapje verder, deze modellen zijn Hybrid Smartwatches, wel een normaal uurwerk in het horloge maar wel een touchscreen beeld onderin op de wijzerplaat. Hier heb je naast de activity tracker functies ook nog eens je smartphone meldingen op je Garmin Hybrid Smart Watch.

Alle modellen uit de Garmin Fenix 5 serie die wij kunnen aanbieden zijn echte exclusieve smartwatches met veel mogelijkheden. Alle Garmin Fenix Chronos, Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5S en Garmin Fenix 5X modellen die wij aanbieden zijn voorzien van saffier glas, dus je horlogeglas zal langer mooi blijven ook al gebruik je het Garmin horloge onder barre omstandigheden. Elke serie heeft een flinke basis qua toepassingen, waarbij de Fenix 5X het model is met het meest complete pakket. Wijzerplaten kun je zelf downloaden via de app of personaliseren met een foto uit uw eigen bibliotheek.

Alle modellen zijn gemakkelijk te gebruiken met uw smartphone. Nagenoeg alle merken ondersteunen de Garmin Connect App waar u gemakkelijk uw gegevens van behaalde doelen vanuit het horloge overzet naar uw telefoon.

Garmin smartwatch dames

Het beeld is vaak dat sporthorloges groot, saai en lomp zijn. Dat is verleden tijd met een Garmin smartwatch voor dames. Voor vrouwen heeft Garmin een kleinere GPS smartwatch ontwikkeld. Zo is de Vivoactive 4s de ideale Garmin smartwatch voor dames. Deze kleinere smartwatch zit comfortabel en heeft vele functionaliteiten. Naast dat dit horloge verschillende work outs kan tracken gaat het voor jou ook aan de slag met stress tracking. Daarnaast zijn er nog meer kleinere en subtiele Garmin horloges uitgebracht. Zo is er genoeg keuze voor een passend Garmin smartwatch voor dames.

Garmin smartwatch heren

Naast smartwatches voor dames, heeft Garmin ook smartwatches voor heren ontwikkeld. Dit zijn stoere horloges met vele functionaliteiten. Zo is een Garmin Instinct smartwatch echt een herenhorloge. Dit wat robuustere model heeft vele functionaliteiten. Dit type horloge is schok, water en temperatuurbestendig. Daarnaast kan je met dit horloge uw hartslag en stressniveau meten. Andere Garmin horloges voor heren zijn de Fenix Chronos serie met een stalen horlogeband of de Fenix 6 multisport met GPS. Garmin heeft uitgebreid assortiment smartwatches voor heren.

Functionaliteiten van Garmin horloges

De horloges van Garmin hebben veel verschillende functionaliteiten. Dit maakt dat deze horloges mateloos populair zijn. Echter, er zit veel verschil in functionaliteiten tussen de verschillende Garmin horloges. Zo hebben sommige horloges een geïntegreerde hartslagmeter. Bij andere modellen kan er een externe hartslagmeter worden aangesloten. Ook verschillen de sportfuncties per model. Zo meten de horloges uit de Fenix 5 series zwem, fiets en andere sportprestaties. Andere series zoals de Vivoactive herkennen zelfs de activiteit. Dit is een perfectie horlogeserie als je bijvoorbeeld aan triatlons of vele verschillende sporten doet.

Smartwatches bij Trendjuwelier

Naast smartwatches van Garmin, hebben wij ook Fossil smartwatches, Michael Kors smartwatches, Oozoo smartwatches en Samsung Smartwatches. Ons assortiment smartwatches is zeer uitgebreid. Zodoende weet u zeker dat u een passende smartwatch vindt.

Garmin horloges koop je bij ons

Wij van Trendjuwelier zijn een officiële reseller van Garmin horloges. Bent u op zoek naar een passend horloge. Neem dan contact op met onze specialisten. Daarnaast staan er bij alle modellen een opsomming van functionaliteiten vermeld. Zo weet u wat het model in huis heeft en wat er geleverd wordt. Zo wordt het eenvoudiger om een besluit te nemen om zo'n prachtig en uniek Garmin Smartwatch horloge aan te schaffen.

Heeft u het juiste Garmin horloge gevonden? U koopt uw horloge gemakkelijk en snel bij ons. U kunt uw aankoop verschaffen door middel van een creditcard of Ideal betaling. Daarnaast is het ook mogelijk om door middel van Afterpay af te rekenen. Toch niet tevreden over uw aankoop? U kunt tot 14 dagen na aankoop uw product retourneren. Bij verdere vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Wacht daarom niet langer en bestel uw Garmin Horloge bij Trendjuwelier.

Aantal: 3