Home
Nederlands - €
Garmin Smart watch horloges

Garmin Smartwatch horloges

Garmin brengt een exclusieve lijn Garmin activity trackers, Garmin Hybrid smartwatches en Garmin smartwatches uit die uitsluitend bij de juwelier verkrijgbaar zijn. Wij zijn dan ook trots dat wij deze Garmin horloges in onze collectie hebben. De smartwatch is niet meer weg te denken uit de horloge wereld en wint steeds meer terrein. Dit komt door dat de horloges steeds meer kunnen en steeds bruikbaarder worden.

De Garmin juweliersserie is op gebouwd uit een serie activity trackers met stijl zoals de Garmin Vivomove modellen, onder verdeeld in Garmin Vivomove SportGarmin Vivomove Classic en Garmin Vivomove Premium
De nieuwere Garmin Vivomove HR modellen gaan weer een stapje verder, deze modellen zijn Hybrid Smartwatches, wel een normaal uurwerk in het horloge maar wel een touchscreenbeeld onderin op de wijzerplaat. Hier heb je naast de activity tracker functies ook nog eens je smartphone meldingen op je Garmin Hybrid Smart Watch

Alle modellen uit de Garmin Fenix 5 serie die wij kunnen aanbieden zijn echte exlusieve smartwatches met veel mogelijkheden. Alle Garmin Fenix ChronosGarmin Fenix 5, Garmin Fenix 5S en Garmin Fenix 5X modellen die wij aanbieden zijn voorzien van saffier glas, dus je horloge glas zal langer mooi blijven ook al gebruik je het Garmin horloge onder barre omstandigheden. Elke serie heeft een flinke basis qua toepassingen, waarbij de Fenix 5X het model is met het meest complete pakket. Wijzerplaten kun je zelf downloaden via de app of personaliseren met een foto uit uw eigen bibliotheek.

Alle modellen zijn gemakkelijk te gebruiken met uw smartphone. Nagenoeg alle merken ondersteinen de Garmin Connect App waar u gemakkelijk uw gegevens van behaalde doelen vanuit het horloge overzet naar uw telefoon.

Bij alle modellen hebben wij een opsomming staan wat het model  allemaal in huis heeft en wat er meegeleverd wordt. Zo wordt het eenvoudiger om een besluit te nemen om zo'n prachtig en uniek Garmin Smartwatch horloge aan te schaffen.

Filter
Doelgroep
Smartwatch functies
Type
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kalender Type
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 41