Home
Nederlands - €

Onze juwelier in Delfzijl bestaat dit jaar 109 jaar!

Oozoo Smartwatches

Oozoo Smartwatches

Kies één van de kleurrijke modellen uit de OOZOO smartwatch collectie en stel jouw digitale wijzerplaat in. Dat is slechts één van de vele mogelijkheden die je met dit trendy horloge kan doen. Deze prijstechnisch zeer interessante smartwatches van OOZOO kunnen daarnaast ook jouw gezondheid een upgrade geven; De Smartwatches van OOZOO hebben dan ook een Hartslagmeter, een Bloedrukmeter en een Bloedzuurstof-interface. Je kan daarbij verbinding maken met de mobiele app om de waarden te kunnen meten. Met de sportinterface met mogelijkheden van hardlopen, touwtje springen, Badminton, tafeltennis en nog vele andere sporten om de tijden te registreren. Met de Muziekbediening kan je je mobiele telefoon muziek laten afspelen.

De mogelijkheden van een OOZOO Smartwatch

  • Vereisten: Android 4.4 en IOS 9.0 of hoger
  • Diverse originele wijzerplaten
  • Hartslag, bloeddruk en bloedzuurstofinterface
  • Sport-interface
  • Muziekbediening
  • Setting interface (helderheid aanpassen en meer)
  • Opladen via je telefoonlader of een usb-poort
  • App: GloryFit

Let op:

Bij Smartwatches is het gebruikelijk dat je wat geduld moet hebben bij het maken van de verbinding met je mobieltje. Zorg er voor, dat als er verbinding met Bluetooth word gemaakt deze zich niet in de buurt van een magnetisch apparaat bevindt. Controleer of de APP normaal op de achtergrond draait. Als het niet op de achtergrond is, is het mogelijk niet aangesloten.

Een Smartwatch van OOZOO kopen bij Trendjuwelier

De mooiste Smartwach van OOZOO voor hem of haar gevonden? Uw smartwatch koopt u bij ons eenvoudig en snel. U kunt op vele verschillende manieren betalen. Wij accepteren creditcards en iDeal. Ook is het mogelijk om uw smartwatch met Afterpay af te rekenen. Toch niet tevreden over met uw smartwatch? U kunt tot 14 dagen na aankoop uw product retourneren. Bij verdere vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar. Wacht daarom niet langer en bestel uw smartwatch bij Trendjuwelier.

Filter
Doelgroep
Soort glas
Soort uurwerk
Extra Functies
Materiaal Band
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs