Home
Nederlands - €
Pulsar horloges

Pulsar horloges

Pulsar horloges worden al sinds jaar en dag geassioceerd met de auto rallysport. Pulsarhorloges zijn dan ook vaak sportief uitgevoerd en regelmatig voorzien van een chronograaf waarmee men de verstreken tijd tot op de seconde kan vastleggen. Pulsar horloges zijn een onderdeel van Seiko Watch Corporation en was het eerste merk dat met een digitaal horloge op de markt verscheen. Pulsar horloges worden gemaakt van titanium of van staal en zijn voorzien van een stalen, titanium of lederen band. Een kenmerk van Pulsarhorloges is dat deze tot in detail en kwalitatief hoogwaardig worden afgewerkt waardoor je als eigenaar van een Pulsarhorloges weet dat je een kwaliteitsproduct draagt dat beslist gezien mag worden.

Pulsar horloges zijn ontstaan in 1970 toen de technologie in opkomst was. Pulsar was toen nog van de Hamilton Watch Compagny. In de beginjaren en ook nu nog heeft Pulsar vele awards gewonnen voor vooruitstrevende technologieën, zoals het produceren van het de eerste rekenmachine horloge in 1980.
In de collectie Pulsar horloges zijn meerdere modellen te vinden die gemaakt zijn voor de WRC rally van het Ford Abu Dabi World Rally Team.

Ieder jaar worden er een paar speciale modellen in een zeer beperkte oplage uitgebracht. Ook ieder jaar wordt er een speciaal model gekozen voor de Pulsar TV reclame. Kijk voor de gehele collectie Pulsar horlogesbij Pulsarwatches. Er zijn Pulsarhorloges voor heren en dames.

Filter
Doelgroep
Type
Soort glas
Soort uurwerk
Materiaal Band
Materiaal Kast
Waterdichtheid
Kalender Type
Kastvorm
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs
Aantal: 111