Pulsar horloges

Pulsar horloge

Pulsar horloges is een divisie van Seiko horloges en behoort wereldwijd bij de meest toonaangevende horlogemerken. Het merk is net als Seiko zelf, altijd zeer innovatief geweest. De horloges beschikken over een strak design en zijn vaak klassiek en traditioneel.

Pulsar horloges worden al sinds jaar en dag geassocieerd met de auto rallysport. Pulsar horloges zijn dan ook vaak sportief uitgevoerd en regelmatig voorzien van een chronograaf waarmee men de verstreken tijd tot op de seconde kan vastleggen. Pulsar was het eerste merk dat met een digitaal horloge op de markt verscheen. Pulsar horloges worden gemaakt van titanium of van staal en zijn vaak voorzien van een stalen, titanium of lederen band. Een kenmerk van Pulsar horloges is dat deze tot in detail en kwalitatief hoogwaardig worden afgewerkt waardoor je als eigenaar van een Pulsar horloges weet dat je een kwaliteitsproduct draagt dat beslist gezien mag worden. Een Pulsar horloge is een uniek item om te hebben!

De geschiedenis van Pulsar

Pulsar horloges zijn ontstaan in 1970 toen de technologie in opkomst was. Pulsar was toen nog van de Hamilton Watch Company en was de eerste op de markt met een digitaal horloge met LED display. In de beginjaren en ook nu nog heeft Pulsar vele awards gewonnen voor hun vooruitstrevende technologieën, zoals het produceren van het de eerste rekenmachine horloge in 1980. Ieder jaar worden er een paar speciale modellen in een zeer beperkte oplage uitgebracht. In de collectie Pulsar horloges zijn meerdere modellen te vinden die gemaakt zijn voor de WRC rally van het Ford Abu Dabi World Rally Team.

Deze beperkte oplages in combinatie met de vooruitstrevende technologie zorgt ervoor dat de horloges van Pulsar nog steeds zeer geliefd en populair zijn.

Collectie van Pulsar

Pulsar staat erom bekend om verschillende lijnen in een beperkte oplage op de markt te brengen. Maar ook ‘vaste’ oplages behoren tot de collectie van Pulsar. Zo zijn er nog steeds digitale horloges binnen de collectie van Pulsar te vinden, maar deze voeren niet meer de boventoon. Klassieke horloges met een quartz uurwerk voeren momenteel de boventoon. Een ding weet je wel zeker, de horloges van Pulsar zijn tot de puntjes verzorgd. Er is letterlijk aan elk klein detail gedacht.

Binnen de collectie van Pulsar vindt u ook vele klassieke horloges met een metalen of lederen band. Vele horloges van Pulsar zijn gemaakt titanium. Titanium is net zo sterk als staal maar een stuk lichter. Dit zorgt voor een prettig draagcomfort. Vanwege de grote variatie zit er altijd een geschikt model tussen.

Unieke dameshorloges

De dameshorloges van Pulsar worden gemaakt van titanium of staal en zijn voorzien van een stalen, titanium of lederen band. Pulsar horloges voor dames zijn hoogwaardige horloges die beslist gezien mogen worden. De dameshorloges van Pulsar zijn niet perse trendy te noemen maar klassiek. Naast dameshorloges van Pulsar vindt u binnen ons assortiment nog vele andere topmerken. Bekijk hier al onze dameshorloges.

Stijlvolle herenhorloges 

De horloges van Pulsar voor heren zijn stijlvol en elegant. Pulsar horloges staan erom bekend dat ze van titanium zijn gemaakt. Herenhorloges zijn ontworpen met oog voor detail. Hierdoor zien de horloges er stijlvol en elegant uit. De met zorg gekozen wijzerplaten zorgen voor een klassieke uitstraling. Herenhorloges van Pulsar kunt u bij elke gelegenheid dragen. Naast herenhorloges van Pulsar, beschikt ons assortiment uit nog vele andere topmerken. Uw herenhorloge vindt u bij Trendjuwelier!

Pulsar horloge kopen

Heeft u uw Pulsar horloge gevonden? Bij Trendjuwelier bestelt u eenvoudig, veilig en snel. Er kan op verschillende manieren bij ons worden betaald. Denk aan Ideal of Mastercard. Toch niet tevreden over uw horloge? Wees gerust, u kunt tot 14 dagen na uw aankoop gratis retourneren. Er kan zelfs betaald worden tot 14 dagen na aankoop. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00. Of kom anders langs in onze winkel, daar helpt ons personeel u graag!

Naast prachtige horloges van het merk Pulsar beschikt ons assortiment uit vele andere topmerken zoals Seiko, Garmin en Michael Kors. Naast horloges verkopen wij nog vele andere sieraden van topmerken zoals Buddha to Buddha en Zinzi.