Pulsar dameshorloges

Pulsar dameshorloges

Pulsar dameshorloges worden gemaakt van titanium of van staal en zijn voorzien van een stalen, titanium of kwalitatief hoogwaardige lederen band. Een kenmerk van Pulsar dameshorloges is dat deze tot in detail en kwalitatief hoogwaardig worden afgewerkt waardoor je als eigenaresse van een Pulsar dameshorloge weet dat je een kwaliteitsproduct draagt dat beslist gezien mag worden.

Pulsar horloges zijn niet echt trendy te noemen maar wel klassiek met een moderne uitstraling waardoor deze goed bij de meeste uiteenlopende outfits past. In de Pulsar damescollectie tref je meerdere lijnen aan waardoor de keuze voor het juiste model erg makkelijk wordt. Pulsar horloges voor dames hebben een optimaal draagcomfort en een zeer stijlvolle uitstraling. De designhorloges van Pulsar hebben in de gepresenteerde nieuwe lijnen prachtige vormkasten gecombineerd met elegante meshbanden. Meshbanden geven het horloge een extra look en bepalen sterk het karakter van het verder stijlvolle horloge. Horloges van titanium hebben als voordeel dat deze anti-allergeen zijn en dat daarom de kans op een allergische reactie bijzonder klein wordt.

Onstaan van Pulsar

Pulsar horloges zijn ontstaan in 1970 toen de technologie in opkomst was. Pulsar was toen nog van de Hamilton Watch Compagny. In de beginjaren en ook nu nog heeft Pulsar vele awards gewonnen voor vooruitstrevende technologieën, zoals het produceren van het de eerste rekenmachine horloge in 1980. Dit was nadat het Japanse bedrijf Seiko Corporation het merk Pulsar in 1978 overnam. Sindsdien hebben de horloges van Pulsar een onmiskenbare eigen identiteit. Naast de Pulsar damesmodellen is er natuurlijk ook een Pulsar herencollectie

Ieder jaar worden er een paar speciale modellen (limited editions) in een zeer beperkte oplage uitgebracht. Om uw outfit compleet te maken kunt u een keuze maken voor een sieraad uit onze huiscollectie.

Koop uw Pulsar dameshorloge online bij Trendjuwelier.nl

Trendjuwelier is een erkend en officieel dealer van Pulsar dameshorloges. Wij proberen u de best mogelijke service te verlenen tegen best mogelijk condities. Uw dameshorloge wordt in een originele Pulsardoos verpakt en in cadeauverpakking naar u verstuurd. U heeft een retourrecht van 30 dagen en u kunt beslissen om later te betalen via Afterpay.