Skagen dameshorloges

Skagen dameshorloges

Skagen dameshorloges worden gekenmerkt door hun ultraplatte design, hun minimalistische vormgeving en goede kwaliteit horloges waarbij gebruik wordt gemaakt van de best mogelijk materialen zoals edelstaal, titanium en leder. Ieder Skagen dameshorloge heeft daarom een perfecte pasvorm. Skagen horloges zijn eigenlijk een sieraad op zichzelf en de ontwerpers voegen vooral kleuren toe die in de regio voorkomen zoals blauw waarvan de diepte van de kleur bepaald is door de kleur van de zee. Er wordt ook gebruik gemaak van de kleuren die de ondergaande zon biedt alsmede de kleuren van de bodemschatten die voorkomen in de zee. De naam Skagen is afgeleid van het dorpje Skagen in Denemarken waar de Baltische zee en de Noordzee samen komen. Skagen heeft naast de analoge elegante dameshorloges ook Skagen smartwatches. Er zijn ook Skagen herenhorloges.

Skagen dameshorloges koop je eenvoudig door deze online te bestellen bij Trendjuwelier. Trendjuwelier is officieel dealer van Skagen dameshorloges en Skagen herenhorloges. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk en wij proberen u de best mogelijk service te verlenen. Elk Skagen horloge wordt altijd feestelijk als cadeautje ingepakt.

Voor een vergelijkbaar design-horloge merk kunt u ook eens kijken bij Danish Design dameshorloges. Als minimalistisch en eenvoud uw credo is bent u aan het juiste adres bij deze prachtige Deense Skagen horloges.

Filter
Gelegenheid
Doelgroep
Soort glas
Materiaal Band
Waterdichtheid
Kleur wijzerplaat
Kleur kast
Kleur band
Prijs