Zinzi Horloges

Zinzi Horloges

Zinzi horloges behoort al sinds lange tjd tot één van de populairste horlogemerken in Nederland. Een Zinzi horloge is verkrijgbaar in de klassieke uitvoering maar ook in een trendy uitvoering met veel Swarovski kristallen. Altijd is de vormgeving van horloges van Zinzi bijzonder te noemen en de prijs/kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend. De horloges kunnen zilverkleurig, goudkleurig en rosékleurig uitgevoerd worden. Zinzi horloges zijn zo populair dat bekende Nederlanders als Kim Feenstra, Fatima Moreira de Melo en Lieke Martens de collectie al jaren presenteren én dragen. De horloges worden uitgevoerd in meerdere kleuren zodat er altijd een horloge voor jouw bij is immers een Zinzi horloge past altijd bij nagenoeg elke outfit.

Zinzi horloges worden gemaakt van de best mogelijke materialen en er wordt aandacht geschonken aan de wijzerplaat die vaak vol van kleur is en daardoor hip is te noemen. Ook de banden zijn vaak bijzonder van kleur en geven het horloge nét dat wat het horloge zo aantrekkelijk maakt. Let bij de horloges op de vaak subtiele details die het horloge een extra uitstraling geven. Geniet van je Zinzi horloge en combineer deze met een sieraad uit de sieradencollectie van dit mooie merk alhoewel het horloge al vaak een sieraad opzich zelf is.

Trendjuwelier is officieel dealer van Zinzi horloges. Mocht het horloge u niet goed bevallen dat kunt u deze binnen 30 dagen retour sturen. Wij proberen u de hoogst mogelijk service te bieden.