Slate stalen Herensieraden

Slate stalen Herensieraden

Slate stalen herensieraden van zijn vandaag de dag erg populair. De populariteit van met name het robuuste zeer luxe en soms klassieke staal is groot. Slate heeft voornamelijk holle en massieve hangers, armbanden, ringen en colliers in de collectie.

Staal en echt zilver

De Slate stalen herencolliers en andere sieraden lijken qua uiterlijk erg veel op ‘echt zilver’ maar zijn veel beter bestand tegen beschadigingen en stalen hangers verkleuren vrijwel nooit zoals zilver dat dat zo goed kan.

Staal zwaarder dan zilver

Herensieraden van staal zijn echter wel zwaarder dan zilveren sieraden vooral als het gaat om zilveren kettingen of armbanden. Deels komt dat omdat stalen hangers vervaardigd worden van massief staal, anderzijds zijn stalen hangers vaak uitbundiger in de gebruikte materialen waardoor het gewicht toeneemt. Vaak is dit een moment van gewenning en is het verder niet storend.

Prijstechnisch zijn stalen herensieraden bijzonder interessant. De prijs-kwaliteitverhouding is echt maximaal. Voor een dergelijk sieraad in zilver uitgevoerd moet vaak meer dan vijf keer de prijs betaald worden voor dezelfde sieraad in staal. Voor het staal wordt nikkelvrij roestvrijstaal gebruikt zodat de kans op een allergische reactie minimaal is. Merken die staal gebruiken zijn oa. Slate sieraden, Skagen sieraden, Quoins, Diesel sieraden, Frank 1967, Mi Moneda en Boccia.

Koop Slate stalen Sieraden online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier behandelt met zorg uw bestelling en probeert de grootst mogelijk service te verlenen. Jouw stalen herensieraad van Slate wordt keurig in cadeaupapier verpakt en je hebt 30 dagen bedenktijd. Toch liever een ander sieraad? Kijk dan ook even in onze huiscollectie.