Home
Nederlands - €

Slate sieraden

Slate stalen sieraden zijn vandaag de dag erg populair dankzij de hoge kwaliteit en afwerking. De populariteit van met name het robuuste zeer luxe en soms klassieke staal is groot. Slate heeft voornamelijk massief stalen armbanden en colliers in de collectie.

Staal en echt zilver

De Slate stalen armbanden, kettingen en bangles lijken qua uiterlijk erg veel op ‘echt zilver’ maar zijn veel beter bestand tegen beschadigingen en stalen armbanden of andere stalen sieraden verkleuren vrijwel nooit zoals zilver dat dat zo goed kan.

Staal zwaarder dan zilver

Sieraden van staal zijn echter wel iets zwaarder dan zilveren sieraden vooral als het gaat om zilveren kettingen of armbanden. Deels komt dat omdat stalen armbanden vervaardigd worden van massief staal, anderzijds zijn stalen armbanden vaak uitbundiger in de gebruikte materialen waardoor het gewicht toeneemt. Vaak is dit een moment van gewenning en is het verder niet storend.

Prijstechnisch zijn stalen sieraden van Slate bijzonder interessant. De prijs-kwaliteitverhouding is echt maximaal. Voor een sieraad in zilver uitgevoerd moet vaak meer dan vijf keer de prijs betaald worden van dezelfde sieraad in staal. Voor het staal wordt nikkelvrij roestvrijstaal gebruikt zodat de kans op een allergische reactie minimaal is. Merken die ook staal gebruiken in hun sieraden zijn oa. Slate sieraden, Skagen sieraden, Quoins, Diesel sieraden, Frank 1967, Mi Moneda en Boccia.

Koop Slate stalen sieraden online bij Trendjuwelier

Trendjuwelier behandelt met zorg uw bestelling en probeert de grootst mogelijk service te verlenen. Jouw sieraad van Slate wordt keurig in cadeaupapier verpakt en je hebt 30 dagen bedenktijd. Toch liever een ander sieraad? Kijk dan ook even in onze huiscollectie. Maak je outfit compleet met een horloge van Cluse.