Diamonfire Sieraden

Diamonfire Sieraden

Diamonfire sieraden worden al vele jaren beschouwd als de beste diamantsimulatie die er bestaat. Door de zeer gedetailleerde afwerking van deze dames sieraden en het gebruik van fantastisch geslepen stenen ogen de sieraden vele malen duurder dan zij in werkelijkheid zijn. De stenen schitteren als echte diamanten en het zilver straalt door het gebruik van gerhodineerd zilver. De klasse van de Diamonfire sieraden is buitengewoon hoog en Diamonfire sieraden worden daarom ook vaak gebruikt als bruidssieraden. De ontwerpen zijn geinspireerd op de exclusieve diamantontwerpen in de zelfverzekerde stijl van grand Ladies als Jackie 'O' en 'Coco'. Mode iconen die kostbare juwelen moeiteloos wisten te combineren met costume jewelery met de gedachte: it’s the illusion that counts of "The Secret off Brilliance" Deze uitdrukkingen staan precies voor alles wat Diamonfire voor ogen heeft.

De stenen van Diamonfire sieraden van minimaal 4 mm moeten voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden aan echte en de meest kostbare diamanten en zijn daarom van onberispelijke kwaliteit. Elke steen wordt met de hand geslepen en electronisch op kleur, cut en clarity gecontroleerd. Daarna wordt de steen in de zetting van sterling zilver gezet. Als het sieraad nagenoeg klaar is worden er nog drie lagen edelmetaal aan het sieraad toegevoegd om een extra diepe glans te verkrijgen. De elementen die voor de diepe glans verantwoordelijk zijn zijn Rhodium, Platina en Palladium. Daardoor kriijgt het sieraad the 'look and feeling' van een zilveren sieraad met echte diamanten. Koop een Diamonfire sieraad en ontvang een cerificaat van echtheid. Elk sieraad wordt feestelijk verpakt in een fluwelen geschenkverpakking. Om jouw (bruids) outfit compleet te maken zou je ook eens kunnen kijken naar een Swarovski horloge.

Koop jouw favoriete sieraad van Diamonfire bij Trendjuwelier en geniet van de glamour en aandacht die jouw deel zal zijn. Wij bieden u de beste service tegen de best mogelijk prijs.

Diamonfire "Geinspireerd op de betoverende schittering van een diamant".